tirsdag den 25. november 2008

Dårlig taber...

Kasper blev lagt i seng, og i stedet for at læse en bog i dag, fandt han en lille magnettavle frem, hvorpå man kan sætte 6 dyr, der matcher 6 tegninger. Elefant på elefant, får på får osv. Der blev delt brikker ud, 3 til hver, og Kasper havde hurtigt opfundet et nyt "spil".

Jeg starter, sagde Kasper, og satte det første dyr på... Så er det din tur, mor!

Jeg satte et dyr på tavlen. Så var det Kaspers tur, derefter min igen. Da Kasper satte sit 3. og sidste dyr på tavlen, råbte han begejstret:

Jeg vandt!!! Nu skal vi prøve igen mor!! Jeg starter!

Det var ikke svært at regne ud, hvem der ville vinde anden omgang...

Det blev til 4 "spil", før vi slukkede lyset. Hvad man ikke gør for de unger...

søndag den 23. november 2008

Søndagsbedrifter...

Så gik weekenden. Om jeg har nået det jeg ville? Overhovedet ikke. Men når jeg tænker efter, så passer planer og antal timer måske ikke helt sammen...
Jeg har i dag fået syet en ny hør-ting. Mønstret er fra det sidste Ottobre Woman. Jeg har syet den i hør/viscose fra Stof og Stil. Den er rigtig lækker :-) Det må blive mit nye mandagsdress...

Det er da også blevet til en del omgange på min vest. Har ikke lige fået taget undervejs-billeder, men nu er den snart færdig :-) Mangler bare forkanter! Har en del garn til overs, så det bliver sikkert til flere projekter. Altså når jeg har strikket alt det andet, som også ligger i idébanken... :-)

Og så har jeg forresten fået "nye" servietter... De er så skønne! Jeg har noget med servietter. Jeg har frygtelig mange på lager, og jeg anede slet ikke, at jeg havde disse. Jeg skulle bare lige finde nogle lidt julede servietter frem fra gemmerne, og så fandt jeg dem her :-)

Og så skal det jo være skidt, før det bliver godt! Jeg orker snart ikke at bygge mere...
lørdag den 22. november 2008

Faster Mette...

Jeg er i fuld gang med www.fastermette.dk Der er ikke noget at finde endnu, men jeg håber, at jeg inden længe kan gå i luften med min nye webshop. Den kommer til at indeholde forskellige unika produkter, håndstrik, børnetøj og meget andet som jeg finder på hen af vejen...

onsdag den 19. november 2008

Rikkes kjole...

På fredag bliver min kusine den lykkelige ejer af denne kjole. Den er helt fantastisk! Den er netop gledet igennem min symaskine her i aften. Det er det nyeste mønster fra Stof og Stil. Tak, Asta for et rigtig fedt mønster :-) Mønstret kan købes hos Stof og Stil, og har nr. 23026, men det findes også i det nummer af Kreative Kvinder, som udkommer i morgen, den 20. nov. Der er den syet i sandvasket silke. Jeg har syet den i jacquard med stretch, som er rigtig lækker! Dessin 460666. Alt kan bestilles her.


Jeg har lavet lidt om på halsen, efter ønske fra den kommende ejer...

Ærmerne er helt vild fede. De fylder lige tilpas, og det er en sjov effekt, at de puffer forneden i stedet for på skulderen...

mandag den 17. november 2008

Er her endnu...

Tumult. Udenpå og indeni. Store beslutninger skal tages. Har brug for at tænke i ro og fred... Der bliver stadig strikket både ret og vrang, så jeg ikke helt fra den. Har bare brug for lidt tid.

fredag den 14. november 2008

Julegave...

Så er min julegave snart i hus. Fra ham til mig. Og jeg har endda fortalt ham det... Glæder mig til posten kommer i næste uge. Liselotte gav mig ideén, så nu skal de prøves.

onsdag den 12. november 2008

Tyvstart...

Kunne ikke lade være... Når nu sommeren sluttede så brat, og efteråret virkelig rusker, så er der jo kun julen at se frem til. Det er så hyggeligt! Så bare en lille smule jul. Det er okay...

Nettogarn...

Var lige forbi Netto forleden. Købte noget sjovt garn, som er sammensat af mange forskellige kvaliteter og farver. 29,- for 100 g. Det kunne jo blive til et julegavetørklæde!

Tog et undervejs-billede i går og tænkte, at jeg om et par dage kunne ligge et billede ind af det færdige resultat. Men vupti, så var det færdigt! Jeg slog 200 lm op på hæklenål nr. 4½, og så er det bare derud ad med stangmasker, indtil garnet slap op!

Man ved aldrig, hvem der får det i julegave...

Kæmpen...

Fridag...

Ungerne er sendt afsted. Jeg går og smånusser lidt. Kom lige rundt med vandkanden. Hvor er den altså blevet stor, denne her! Den har været i blomst 2 gange. Store, gule og smukke. Måske har jeg held næste år igen.


søndag den 9. november 2008

Jule- og fødselsdagsflag

Har længe haft planer om denne guirlande. En kunde jeg mødte i butikken engang, gav mig ideen, og i dag fik jeg det så gjort :-) Den er sød både til jul og til fødselsdag. Tænkte, at jeg skulle lave en længere guirlande med små flag til juletræet. Engang. Måske endda inden denne jul :-)

Sådan...

Så blev den færdig... Jeg har brugt 2 farver Kauni, og ladt farverne gøre som det passede dem. Jeg ved ikke hvem ejermanden bliver, men jeg skulle bare lige prøve...


Hjertetrøje...

Er færdig med den lille trøje med hjerterne, den ligger lige her og tørrer... Ligger et billede ud imorgen :-)

Godnat - klokken er 100!

lørdag den 8. november 2008

Redningsmand...

I eftermiddags fløj en lille stakkel mod ruden i udestuen. Flemming ilede til for at inspicere den lille fyr. Han tog den op, og den havde åbenbart slået hovedet, det lille pus, for den havde tilsyneladende glemt, at den var bange for mennesker! Den sad der bare! I lang tid! Flemming satte den ned på havebordet, og den viste ikke tegn på at dejse om. Vi forsvandt indendøre og satte os på lur. Efter nogle minutter fløj den som om intet var hændt. Sjov oplevelse. Ungerne var helt vilde! Århhh mand!!
søndag den 2. november 2008

Lidt syning...Fik lige lyst til at kaste mig over stofbunkerne. Det blev til denne her. Kosmetiktaske måske. Ikke fordi jeg mangler. Har et hav i forvejen. Måske skulle jeg snart tage mig sammen, og få gjort noget ved Slaraffenland, så kunne det jo være, der var en eller anden, der ikke kunne leve uden sådan en...

Næsten færdig...

Slog lige masker op til det sidste ærme. Snart er endnu et projekt færdigt - så det gør ikke så meget, at have flere i gang, når bare de bliver færdige... :-) (Flot, Mette, det klarede du godt - der snød du næsten dig selv, og du lagde slet ikke mærke til det...)


Kong Frost...

Så satte frosten for alvor ind. Jeg nåede at få mine agaver indendøre... Jeg bliver også inde i dag. Måske skulle jeg strikke et par pinde på et eller andet projekt - de mangler jo ikke - projekterne!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...