tirsdag den 27. januar 2009

Helt flad...

Har haft 5 timer på skolen i dag. Nu er jeg fuldstændig færdig, og trænger til en "morfar" i sofaen... Hvordan kan man blive så smadret af 5 x 45 min.?! :-) Jeg skal aldrig være folkeskolelærer :-)

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg var i en periode fast vikar på en af de lokale folkeskoler - mine tanker var lidt det samme som dine - hvordan kan man blive så smadret?
Undervejs blev en af lærerne længerevarende syg og jeg havnede i et forholdsvist fast skema.
- Det gør en stor forskel -at have mulighed for planlægning, ikke hele tiden at skulle forholde sig til nye ansigter etc...
Samtidig er vikarjobbbet ikke det mest taknemmelige, du skal lige køres helt til grænsen af hvad du overkommer - og så lidt til - intet under du er smadret :)

Jeg synes det var en hård tid, men det var også på mange områder givende og udviklende og ret hyggeligt :)

Tine sagde ...

Håber din "morfar" hjalp. :-)

Jeg tror Pernille har ret. Hvis man er fast lærer er det en helt anden rutine.
Men håber du holder ud alligevel,jeg tror du har meget at give fra dig!

Mette Thrysøe sagde ...

Ja, I har sikkert ret. Det er jo alligevel også luksus at møde f.eks. fra 9-14 :-) Og jeg kunne da også mærke, at den 4. klasse jeg har haft nogle gange før, var nemmere i dag, sikkert fordi de kender mig - og omvendt - efterhånden. Og det er nu alligevel også lidt hyggeligt :-)
Det lykkedes mig at få drengene i håndarbejde til at sy skater-huer i dag! De var faktisk ret vilde med det, og de blev ret seje. Men de var også i gang med grydelapper, så jeg kan godt forstå, de syntes at huerne var mere spændende :-)
Jeg holder ud...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...