lørdag den 7. februar 2009

Fødselsdag...

Kasper er blevet 5 år i dag. Det har været en lang og dejlig dag. Vi stod tidligt op og dækkede hyggeligt morgenbord med flag og pakker - selv katten havde købt en gave.. Kasper gav mig lige blikket, da han fik at vide, at pakken var fra Villy. Efter et kort nik, accepterede han og flåede papiret op..
Kasper havde bestilt fri isbar på Jensens Bøfhus, så vi kørte til Aalborg i god tid. Vi fik shoppet lidt, og stod længe og kiggede på skøjtebanen på C.V. Opels Plads.


Gæt hvem der skulle køre hjem... (billederne er fra min mobil)


Da vi kom hjem bagte vi fastelavnsboller, og bedsterne kom til eftermiddagskaffe. Aftensmad blev der ikke meget af, vi var proppede af is, fastelavnsboller, fødselsdagsslik og andre gode sager. (Puha, i morgen skal vi vist gå en tur ved stranden) Vi tog et stykke brød over aften, og var det på hovedet i seng - så endte den fødselsdag. Kasper havde fået lov at være oppe så længe han ville, men det holdt ikke længe, og han overgav sig...


Nu er det voksentid foran fjerneren. Måske et par pinde på Kasper trøje. Og så godnat.

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Tillykke méd ham :)

MissKatka sagde ...

Vad skönt att du inte tog illa upp.
Och tack så mycket för din award.

Camilla sagde ...

Det lyder til at I havde en god dag. Åh hvor jeg dog savner Aalborg....

Irene sagde ...

Til lykke med sønnen! Min store dreng blev 24 år d. 6.feb. De er søde de "vandmænd":-)

Gitte sagde ...

Stort tillykke med sønnen. Lyder som om i havde en dejlig dag.

Kender godt den der med øllen!

Karin Grøn sagde ...

Tillykke med lillemanden.Sikken en dejlig fødselsdag han har haft. Skønt at smovse og gøre alt muligt andet end man plejer og SKØNT når det bliver hverdag igen. Den vekselvirkning har vi vist allesammen brug for.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...