onsdag den 4. februar 2009

Jeg tager udfordringen op...

... for nu har jeg regnet ud, hvad det er, jeg skal :) Det var faktisk en udfordring... Jeg blev jo forleden udfordret af Karen. Meget spændende, tænkte jeg, men ??? Jeg har senere konstateret, rundt omkring i blog-land, at jeg ikke var den eneste, der sad tilbage med ??? Ikke fordi det var Karens skyld, men sikkert fordi noget helt andet :) Men her kommer det, billede nr. 6 fra mappe 6.

Trøjen er en af Marianne Isagers modeller, som hedder Rismarker. Den er fra bogen der hedder Japan.
Jeg var i efteråret - jeg tror, det var i september - til foredrag med Marianne Isager på vores lokale husflidsskole. Det var en kæmpe succes. Jeg tror næsten ikke, at der har været så mange mennesker samlet i Husflidsskolen før. Det skulle da lige være, når der hvert år til påske er åbent hus, og der om søndagen trækkes den store gevinst i Amerikansk Lotteri :)
Da jeg gik på Skals Håndarbejdsseminarium - nu hedder det vist Viborg Fagseminarium - stiftede jeg første gang bekendtskab med Marianne Isager. Jeg havde strikket et par af hendes modeller før, men der var hun jo bare en strikdesigner. Marianne Isager har undervist i Skals i håndstrikningens kunst. Jeg har endda selv været så heldig, at blive undervist af hende. Og også Eva Jessen og Charlotte Tøndering, som begge ikke er så fremme mere. Da jeg gik i Skals (1996-99), var alt meget præget af Marianne Isager. Der var dog en tvist, som gik under betegnelsen Skals-stilen. Ikke, at der overhovedet var noget galt i det. Men når så mange elever er samlet på et sted, og man inspireres af hinanden, så bliver de ting man udfører, mere ens, end man vil være ved. Og det var det, der var Skals-agtigt! Jeg tror, det ser meget anderledes ud i dag. Og heldigvis er Skals kommet et skridt, men stadig med det samme høje niveau af håndværksmæssig kunnen. For det er de virkelig dygtige til! Jeg er glad for, at jeg valgte Skals den gang jeg skulle vælge uddannelse!
Ikke mere snak, min opgave gik jo også ud på at udfordre 6 andre bloggere. Her kommer de:

http://strikkeheksen.blogspot.com/

http://striktilmarsvin.typepad.com/

http://puttenings.blogspot.com/

http://mandagspigen.blogspot.com/

http://irenesoptegnelser.blogspot.com/

http://2pinde.typepad.com/

Så altså, find dine blog-billeder frem. Gå til mappe nr. 6 og vælg billede nr. 6
Læg det ud på bloggen og fortæl lidt om det :) Link så til 6 andre bloggere for at lade udfordringen gå videre.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

tak for udfordring, det bliver måske først i aften/ i morgen...skal afsted på arbejde lige om et splitsekund :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...