mandag den 16. marts 2009

Det er da en start...

Så fik jeg sået tomater og agurker... Spændende hvad det bliver til, for jeg har samlet en masse kerner fra forskellige tomater, og nu er de sået i en stor pærevælling. De eneste jeg ved hvad er, er flasketomater, men resten... Vi får se. Jeg håber på bedre held med planterne i år, sidste år gik der kartoffelskimmel i hele skidtet!

5 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Krydser fingre for dine planter. Har selv efter alle kunstens regler sået 11 sorter!! De er alle kommet op, og står fint - problemerne kommer når de mange småplanter skal prikles og over i andre potter - hvor gør jeg af dem?? god dag!

Karin Grøn sagde ...

Nu kommer så spændingen for mig i hvert fald- får jeg priklet i tide, når skidtet kommer op. Er det ikke vel tidligt med agurkerne. De er jo lynhurtigt oppe, så de skal normalt først i gang i maj, da de skal have mindst 18 grader i jordtemperatur for ikke at dø.Men hvis de skal vokse indendøre, så kan man jo sagtens sætte dem i gang nu. Held og lykke med det.

laila sagde ...

Sikke kreativ du er søde, men det har du jo altid været. Her går kreativiteten op i at få søvn. Har jo lige fået en lille ny dreng og han kan da holde en vågen. Stort kram Laila Har lagt min mail adr under komentare til te. ;-)

Mariann sagde ...

Det virker rigtig dejligt forårsagtigt, sådan at så. Vil også gerne have bare et lille drivhus, hvor der kunne dyrkes lidt.
Håber heldet er med dig, så du undgår skimmel i år :-)

snakkemunn sagde ...

I fjor kjøpte jeg ferdige tomatplanter som jeg hadde i hagen, det er ikke det samme som å så dem selv av frø fra tomatene. Dyrt var det òg 25 kr pr.stk.
Nå tror jeg du har minnet oss på at det er på tide å så. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...