fredag den 20. marts 2009

Første bål i haven...

Drengene har plaget om det længe, og nu blev det altså. Det første bål i haven er tændt... De ville have snobrød og kartofler i staniol, men det bliver altså ikke i dag!! Det er altså for koldt endnu til ligefrem at sidde og hygge omkring flammerne. Vi skal lige lidt længere hen, så sidder vi der meget!Hvor er han egentlig blevet gråhåret - ham far... :)

6 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Mette dog! Det hedder distingveret, ikke gråhåret. Bål er fedt! Jeg personlig elsker at brænde visne ting af - har jo ingen småbørn..og ikke ro i rumpetten til at sætte mig ved det. Men sådan at samle til og stå og våge over det ... jeg har lagt an til et, så måske er det dagen?

Samtal från min trädgård sagde ...

Åh, hvor hyggeligt. Vi har en lille bålplads, meget lille 0,5 x 0,5 m, som min far, börnenes morfar, lavede til os for en hel del år siden, men den er aldrig blevet brugt. Vi skulle måske teste her til Påske med snobröd, det ved ingen i Sverige, hvad det er. Til Påske må sneen da väre väk hos os, håber jeg..

Tine sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud.
Men du har ret, snobrød er vist lige tidligt nok :-)

Hvor er forboldtøjet bare flot!

Karin Grøn sagde ...

Åh ja- forårsbål må der til. Det har jeg også lige haft- så jeg lugter som en dårligt røget sild. Det var nu køkkenhaven der stod for skud, så nu skal der fræses i morgen og såes kalk og gødning- natur selvfølgelig og lidt kompost og så skal jeg have lagt kartofler og have plastik over. Så mon ikke vi når det igen i år. Naboen fik kartoflerne i jorden i onsdags, men deres køkkenhave ligger også på en sydvendt skråning så de næsten kan stå op og plukke jordbær. Det vil jeg have i mit næste liv. Måske skulle man snuppe sig et bolche- nå nej de der feder i hvert fald ikke men søde og sjove er de.

Camilla sagde ...

Hold kæft hvor er din mand lækker ;-)
Ps. det er dine små mænd også.

Lappesola sagde ...

Så fin pilevegg du har i hagen. En sånn ønsker jeg også meg.
Hilsen Sol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...