fredag den 3. juli 2009

Fødselsdagsrengøring...

I morgen er det tid til den årlige fødselsdagsfest. Vi er nemlig 3 her hjemme hos os, der har fødselsdag i juli. Jonas bliver 10 på mandag, jeg fylder på torsdag og den 21. er det Flemmings tur. Og så skal vi jo ikke glemme Villy, som fylder 4 år den 10. juli og vores bryllupsdag den 31. juli. Vi plejer at slå hele skidtet sammen, for der er jo grænser for hvor mange weekender i den samme måned, der skal indeholde en fødselsdagsfest :)
Heldigvis bliver vejret godt, så gæsterne skal sidde i haven. Der skal laves bål med snobrød og skumfiduser. Bøffer på grillen og et par flasker koldt at drikke. Jonas runder jo i år, så han skal fejres ekstra meget. Han har inviteret 3 af sine bedste venner. De får særbehandling, for de er jo "de store drenge" nu. Jonas har bestilt plads i havepavillonen til dem, så de i fred og ro kan gå lidt mandesnak!
Men men men, der skal jo se fint ud over det hele, så gulvvask i stuen slipper jeg ikke for :) Det er bare alt for varmt til at gå her inde i dag og gøre rent! Senere i dag skal der laves mad. Jeg skal have forberedt det meste i dag, så undgår jeg kampen i morgen. I morgen skal der jo bages kagemand, boller og brød. Der skal en del til. 10 voksne og 10 børn...

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...