torsdag den 20. august 2009

Eftersøgning...

Har lige gået en lang tur ud af byen langs vejen hvor vi bor. Jeg har ledt i grøftekanterne. Efter vores Villy, som nu har været væk i 9 dage. Vi har ikke set den siden før vi tog på ferie. Farmor skulle være kattepasser imens vi var væk, men hun havde slet ikke set den. Og den er ikke kommet hjem endnu. Jeg fandt ikke Villy i grøften... Heldigvis, men det ville nu være rart at vide besked.

3 kommentarer:

Helle : sagde ...

Hej Mette håber snart at Villy kommer hjem igen ! Det er længe siden jeg har fået lagt en besked men jeg kigger tit forbi din blog. Flotte poser og punge !

Lavendel sagde ...

Du skal se, han kommer nok. Jeg har før haft katte, der blev væk fra maj til oktober, både han og hunkatte, at den sidste så kom hjem i oktober og lagde et kuld killinger er en anden historie. De to hankatte , jeg har er typisk forsvundet, når der har været killinger, det gider de ikke - så flytter de lige lidt. De kan blive noget så fornærmede, sådan nogle kattedyr.

Kirsten sagde ...

Uhhh - det er det værste ved katte, man i perioder ikke ved hvor de er. Det ville jeg få lidt ondt i maven over... håber han snart dukker op igen...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...