torsdag den 19. november 2009

Øresten...

Lægen har afsagt dom over mig. Hun mener, at jeg har øresten! Indtil videre står den på søsygetabletter, for at tage det værste. Men jeg er stadig så svimmel, at opkast en gang imellem er den eneste udvej... Puha. Jeg prøver ørelægen i morgen. Det er ligesom en rigtig herrebrandert :) Denne her har bare varet i 2 døgn nu :) Måske får jeg tømmermænd i morgen :)
Jeg kan ikke engang strikke!!!

14 kommentarer:

mette b sagde ...

Øresten??

Det har jeg aldrig hørt om, men hold da op, hvor lyder det ubehageligt for dig.

Og det med ikke at kunne strikke er jo en alvorlig bivirkning!

God bedring.

KH Mette

kludemutter sagde ...

Det har jeg aldrig hørt om, lydder lidt som virus på balancenerven ;(

Håber du ved mere i morgen.
God bedring.

Yt

Karin Grøn sagde ...

Fy for katten- det lyder ikke rart. Hvis det er øresten, så mener jeg der er noget de kan gøre hos ørelægen- et eller andet med at man bliver manipuleret, så den falder på plads- , så jeg håber det er det.
God bedring

Anne sagde ...

Hvis det er ørersten, så kan ørelægen kurerer dig i løbet af nul komma fem :-)....nå det har Karin jo allerede skrevet :-)
God bedring under alle omstændigheder

SanneWN sagde ...

Hej.

Jeg kender dig ikke, synes bare din blog er hyggelig at læse.
Har ikke selv haft øresten, men er sekretær hos en kiropraktor, hvor vi behandler MANGE patienter med øresten! Det er nemt, smertefrit og ret effektiv behandling, så et godt råd: ring til den nærmeste kiropraktor, og spørg om de behandler øresten.

Hilsen Sanne

ps - hvis ikke du kan finde en kiropraktor, der kan hjælpe så smid mig en mail: sannewon@yahoo.co.uk

Camilla sagde ...

Uha, lad os håbe det er øresten. Det kunne også lyde som virus på balancenerven. Det er tilgengæld noget værre skidt at slippe af med igen.
Rigtig god bedring.
Knus.

Mette Thrysøe sagde ...

Tak for alle de søde kommentarer. Jeg håber virkelig at min ørelæge kan hjælpe mig i morgen. Og måske skulle jeg finde mig en kiropraktor. Her til aften er jeg faktisk nogenlunde ok. Jeg er dopet af søsygepiller og panodil :) Frygter i morgen når virkningen af piller er forsvundet... Tænk at have så ondt af sig selv :)

Bettina sagde ...

Hej søde Mette
Min mor fik erklæret øresten for tre år siden, i hendes tilfælde slog hun sit hovede kraftigt to gange i træk på ½ års mellerum,og noget i hendes øre satte sig løs,(øresten) hun har haft meget hovedpine og kunne ikke lave hendes hobby at hugge i sten)nogen gange har hun så ondt,og så kan hun ikke tåle nogen form for larm, så er det fordi den er gået løs derinde , så skal hun til ørelægen og lægge hovedet på skrå og så den på plads igen.....

Det er ikke for at skræmme dig... men det har ikke været sjovt for min mor, så jeg håber ikke for dig at det e rdet du har...

god tur til ørelægen

Knus Bettina

Linda sagde ...

Aaj hvor er det træls for dig! Egentlig ville jeg have foreslået en graviditet i dit sidste indlæg, men det har du sikkert selv helt check på ;o)
Og efter sidste kommentar vil jeg så heller ikke foreslå at ryste på hovedet... og hvem har også lyst til det hvis man er "søsyg".
Håber du får lindring imorgen, så der kan komme gang i produktionen.
Ved du hvad der satte gang i svimmelheden?

kh Linda

Losarinas mor sagde ...

Øv! Det lyder ikke rart! Men det virker heldigvis som om en kiropraktor kan hjælpe.
God bedring og held og lykke i dag.

Irene sagde ...

Jeg havde øresten sidste år faktisk lige omkring jul, og det er simpelthen frygtelig ubehageligt. Jeg fik nogle øvelser af lægen, som jeg skulle lave hver dag i lang tid fremover. Og de første 24 timer efter, at man er startet må man ikke ligge ned, så jeg sad op og sov. God bedring til dig!

Karina sagde ...

Håber på det bedste for dig Mette - og at du bliver frisk til imorgen.
kh unikarina.dk

Ulla V. sagde ...

Det lyder sørme træls for dig...
Svimmelhed og kvalme er bestemt ikke en skøn kombination. Jeg håber, at du er kureret efter besøg hos ørelægen.
Rigtig god bedring...og weekend. :))

123blog sagde ...

Øresten findes skam hos mange dyr...inkl. mennesket. Se evt. mere her http://www.sundhedslex.dk/oeresten.htm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...