søndag den 31. maj 2009

Piratpudeprojekt...

Vi fik pludselig en invitation til 8 års drengefødselsdag i morgen eftermiddag. Bål og hygge i haven i det gode vejr. Jeg fandt hurtigt de sort/hvide materialer frem, og i morgen formiddag er jeg klar til at gå i gang med et piratpudeprojekt, for det må da lige passe til et drengeværelse!

Fætter Mikkel...

... synes åbenbart, at der hyggeligt her hos os! Vi sad på terassen med eftermiddagskaffen, da han pludselig dukkede op igen. Den luskede rundt og det generede den tilsyneladende ikke, at vi sad så tæt på. Jeg gik ud på græsplænen for at snappe et par portrætter, og den var ikke specielt bange. Jeg kom helt tæt på den, men så kom den i tanker om, at vist ikke var en ræv, og så luskede den af. Bare den ikke er befængt med skab eller noget i den retning...Den luskede igennem hækken over til Kesse - godt den ikke ved, at Kesse er jæger :)

Snobrød og pandekager...

Der var så fedt vejr i går, og vi råhyggede på terassen! Pandekager med oksekød og den store karton med rødvin kom på bordet. Ungerne spiste i pavillonen.

Pavillonen fik vi rigtig billigt hos vores nabo, som har fået lavet pavilloner i Litauen. De har været til salg i vores lokale byggemarked. Vores var den sidste han havde tilbage, så den røg over hækken til indkøbspris.

Desserten var snobrød og bålhygge.
I baggrunden i den blå presenning ligger spærene til vores nye carport. Der bliver en stor flot trekant med gult græs derunder :)
Tak for en super hyggelig aften, Anya, Michael og ungerne :) Det må vi snart gøre igen!

Fint besøg...

Vi havde gæster i går aftes og sad på terassen hele aftenen. Pludselig opdagede vi, at der midt i haven stod en ræveunge! Den gloede lidt på os og snusede bare rundt. Jeg listede forbi den, ind efter mit kamera og den vidste åbenbart ikke, at den var bange for mennesker, for den luntede bagefter mig! Jeg nåede lige at få disse billeder inden den luskede over vejen til genboen.


Den var noget forpjusket og mager, og dens adfærd var lidt underlig... Måske var den blevet efterladt af sin mor. Ungerne synes selvfølgelig at den var vildt sød! Det var den også, men ikke noget godt hundehvalp-emne :)

fredag den 29. maj 2009

Nu hjælper det...

Mureren har været her i dag. Nu begynder det at ligne noget :) Jeg glæder mig så meget til at blive færdig med det badeværelse!!!

Retro fra Stof og Stil...

Her er mit første projekt, der er kommet ud af stoffet, som jeg købte i går... En sød pigevest :) Ligger nu på Trendsales.dk - søg på Faster Mette :)
Om lidt starter weekendrengøringen... Det SKAL jo gøres... Suuuk!

torsdag den 28. maj 2009

Vest på vej...

Fik lige syet en vest her i eftermiddag. Den er solgt på Trendsales og ryger afsted med posten i morgen til en forhåbentlig lykkelig ny ejer :) Det var nemlig en af de gode opgaver, hvor jeg fik helt frit spil :)Hyggelig aften hos Mona...

Strikkeklubben blev afholdt i dette skønne hus hos Mona. Det var et fantastisk sted!


Mona bød velkommen i døren...

Hyggestrik med hyggekaffe, hyggesmåkager og hyggesnak! I 3 gode timer!

Strikkeklub...

Nu kører jeg i strikkeklub!!! Yes!!! Ugens højdepunkt :) Måske kommer jeg tættere på slutningen af min lilla vendetrøje...

Besøg hos Stof og Stil

De bliver så dyre, de besøg hos Stof og Stil, men jeg skulle altså lige ind og sige hej til pigerne :) Jeg savner dem meget, men det er ikke så galt, når man er velkommen på besøg :)
Og så var der jo ægte retro til billige penge :)

Nybagte morgenboller...

Kasper skal have brød med i børnehaven i dag. Jeg lavede dejen i aftes, og nu dufter der af nybagte børnehaveboller :)

Om lidt kører jeg til Aalborg. Jeg skal til møde i A-kassen. Mødet vil komme til at vare ca. 20 min. Det vil sige: 30 min. kørsel, 20 min. møde og 30 min. kørsel - Hm!! Som om jeg ikke har andet at lave...

onsdag den 27. maj 2009

Skovflåt...

Jeg har lige været ude ved en veninde - for at låne en flåt-tang! Da jeg sad og spiste mærkede jeg pludselig en lille "knop" lige der hvor man bøjer armen. Jeg krattede lidt i den, og da jeg kiggede nærmere efter havde den ben!! Yrkh! Jeg har aldrig haft sådan en før! Vi prøvede sprit. Dyret besvimede tilsyneladende også, men den sad stadig fast. Jeg ringede til min kloge veninde, og det endte med en køretur ud til hende, så hun kunne "ordne" flåten for mig... Den var væk i et snuptag - med hoved!! Nu venter jeg bare, for hvis armen visner i løbet af natten... Nej, jeg mener, hvis det bliver rødt de næste par dage skal jeg søge læge... Godt så!

Nå, men nu da jeg var på besøg skulle jeg jo lige i stalden og se det nye familiemedlem. Der var nemlig ankommet et lille føl for bare to dage siden! Nååååårrrrhhhhh hvor var hun sød, det var nemlig en pige. Jeg havde ikke ligefrem føl-fodtøj på, men skidt pyt! Nej hvor var den altså lækker :) Og nej, jeg havde selvfølgelig ikke mit kamera med :) Desværre!

Underligt vejr...

Det er altså ikke til at finde ud af i dag. Jeg var lige på arbejde nogle timer i formiddag. I Aalborg var vejret skønt. Da jeg kom ud østpå til Hals, piskede regnen ned og det blæste helt vildt! Flere af mine potter var blæst ned og var gået i stykker - øv. Regnen er stoppet, men blæsten er ved at tage livet af alting! Himlen er blå igen, men store skyer driver hurtigt hen over hovedet på os...
Tog lige haverunden for at inspicere skaderne - og fandt dette i børnehjørnet :)


Han skal nok få det lært :) Og jeg skyndte mig væk, for man skulle jo nødigt betræde jorden her - or else!!

tirsdag den 26. maj 2009

Nyt på Trendsales...

Monteringsarbejde...

Jeg monterer gardiner! 13 stk. liftgardiner. Jeg var lige ved at regne ud, hvor mange små ringe jeg sy i, men jeg skyndte mig at tænke på noget andet... I dag skal de være færdige! Jeg vil ikke have dem i huset mere :) I weekenden skal de hænges op i et sommerhus. Glæder mig til at se resultatet når jeg besøger huset sidst på sommeren :)

mandag den 25. maj 2009

Føj føj!!

Jeg har rigtig mange af disse lige nu! Det havde jeg også sidste år. Jeg har ikke set dem før, det er nemlig ikke de der majere, som ligner stankelben. De bliver kæmpestore, og de laver vildt meget spind! Ikke store flotte edderkoppespind, men underlige spind i klatter, som sidder overalt! Fy føj!
Jeg opdagede et par stykker her til aften, og nu er jeg gået på jagt! Jeg har fundet 5 indtil videre!!! Fy føj!!
... og nu er det jo ikke ligefrem mit yndlingsdyr..

Frisøren kom forbi...

Det er så skønt når frisøren lige stikker hovedet forbi og ordner klipningen midt i indkørslen... Det er der vist ikke mange der kan prale af :)


... og han troede på, at nu var han færdig. Ungerne hylede af grin :)

Tankestreg...

Jeg har overtaget et strikketøj. Det er Geilsk's Tankestreg der volder problemer... Den skal nok snart blive færdig, så Andrea kan få den i brug :)

Slottet er færdigt...

Slottet er færdigt! Nu har det også stået længe. Men nu er der klar til indflytterfest! - Hvem der så end skal bo der :)

Frisk igen...

Tak for alle de søde hilsner om god bedring :) Jeg tror de hjalp, for idag er jeg faktisk frisk igen! Måske var det bare de 10 timers søvn der skulle til... Jeg er en smule radbrækket i dag, men er ellers ok!
Jonas har emneuge i denne uge. Det eneste han skulle medbringe var løbesko, penalhus og madpakke. Jeg tjekkede for en sikkerheds skyld hans penalhus, for det er ikke altid så godt udstyret. Og her var indholdet!! Virkelig sørgerligt... Jeg har truet med at levere regningen til hans 18 års fødselsdag, på manglende blyantspidsere, viskelædere, huer, vanter osv. Det har vist ikke rigtigt hjulpet, sådan er de drenge nok... Han tog afsted med nye spidsede blyanter, viskelæder, lineal og blyantspidser fra mors fjernlager :)

søndag den 24. maj 2009

Jeg er helt flad...

Jeg har vist fanget noget, som minder om starten på en enfluenza... Jeg har ligget på sofaen hele dagen. Jeg kan mærke hver eneste knogle i min krop - og de er så ømme! Og hvad er det, der sidder lige under ørerne, lige ved bag ved kæben, og som er hævet og ømt?! Og min hals gør ondt, jeg kan næsten ikke synke! Nej, hvor jeg har jeg ondt af mig selv... Jeg har ikke engang strikket! Går i seng om lidt, håber at mindst 10 timers søvn kan hjælpe lidt...

lørdag den 23. maj 2009

Tillykke...

... med fødselsdagen, far! God rejse til Kreta i nat :) Jeg er ikke det mindste misundelig! Drik alligevel lige en flaske Retzina for mig :)

fredag den 22. maj 2009

Første gang ved vandet...

Har i formiddag haft besøg af min kusine og hendes skønne datter Andrea :) Vi kørte en tur til stranden - hvilket var Andreas første besøg ved "det store vand". Sikke en oplevelse, ligeså meget for hende som for os :) Hun elskede det!

Ikke helt varmt nok til bare ben, men det er ligemeget, når bare man har det sjovt :) Super god dag!

torsdag den 21. maj 2009

Spejdernes loppemarked...

Jeg har lige været en tur forbi spejdernes loppemarked. Fine ting kan man ikke gå forbi! Det gav da også godt denne gang :)

Denne Aluminia skål. Den er revnet i bunden, så 20 kr. måtte jeg slippe... Det er fint for mig!

Endnu en Aluminia, nemlig Lise. 40 kr. Den er i meget fin stand, så jeg er lykkelig!

Endnu en Morgenfrue fra Aluminia. Også 20 kr. Den har også en revne, men det er ikke slemt.

Og lige en knage til en 10ér. Vi har en lille bitte baggang, hvor der ikke er meget plads, så denne er perfekt!
Flemmings eneste kommentar: "Den skal da males, ikke?!"

Telefonstorm...

Jeg skulle lige tømme kameraet, og pludselig lå der billeder, jeg ikke havde taget selv. Nogen har vist lånt mit kamera... Det var IKKE Kasper, han så meget uskyldig ud, men det var OVERHOVEDET heller ikke Jonas... Ikke, at det gør noget, men der må være en tanke med dette billede :) Det er hele husstandens samlede telefonpark!

Havregrynskager...

1 æg
115 g margarine
85 g sukker
60 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
3 dl havregryn
200 g chokolade

Pisk margarinen og sukkeret sammen til det bliver cremet.
Tilsæt æg mens der piskes. Tilsæt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og havregryn. Kom hakket chokolade i blandingen. Sættes på plade med teske. Bages ved 180°C i ca. 15 minutter til de er gyldne.

MUMS!

Om lidt bliver festen gul...onsdag den 20. maj 2009

Til os med drengene...

Hjemmeside kun for drenge: www.drengeunivers.dk

It's alive!!!

Min computer lever!!! Det var ikke harddisken, ej heller bundkortet! Flemming fandt ud af, at den simpelthen var låst! Et eller andet der skete under "dvalen". Man kunne jo høre, at den startede op, men derefter skete der intet, og den lukkede ned igen og var død! Han havde vist snakket med en nørd, som var lidt mere nørd end ham selv :) Flemming gav den kunstigt åndedræt i dag, og pludselig vågnede den op af sin tornerose-søvn! Nu er der nusset og pudset, så nu er den fin igen :) Helt klar til brug!

Grine eller græde?!

Min ældste søn på 9 år følger virkelig godt med i skolen, eller...


Her til morgen sagde han: "Mor, i Tyskland har alle pigerne langt hår med fletninger. Og så er der en by der hedder Schweitz, og der spiller alle mændene på sækkepiber og har sjove bukser på!"


Øh, jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte...

tirsdag den 19. maj 2009

Endnu en pakke...

Posten ankom med mine nye bøger :) Mon der ikke skulle være basis for et lille projekt i en af dem...
Ja ja, Tina, jeg er gået i gang med den lilla igen :) Den er snart færdig!

Nu skal det altså være!

Jeg er gået i drivhuset, for nu skal de små forkølede tomater altså plantes ud! Her hos mig bliver der bare INGEN nattefrost! Basta!Der er jordbær på vej...

... og i min spand sad denne!! Jeg HADER edderkopper!! Nu kan jeg ikke bruge min spand, før kræet er død af dehydrering, for jeg redder den IKKE!!
(Dette billede var aldrig blevet taget, hvis ikke jeg havde et rigtig godt zoom på mit kamera...)

Ny ejermand...

Så ankom den lille trøje til sin nye ejermand :) Den faldt i god jord :) Dejligt!
Og sikke en skøn ejermand! Glæder mig til at se ham!

mandag den 18. maj 2009

Nysgerrighed og overraskelse...

Altså posten kom med en pakke i morges, som så meget spændende ud!! Men det var til Flemming! Irriterende! Den var i prikket papir i lime og turkis - neeejj, hvad mon det var. Jeg rystede og mærkede, men kunne ikke regne det ud... Jeg overvejede endda at ringe til ham! Men jeg valgte at lade den ligge - og vente...
Det første jeg nævnte, da han kom hjem var pakken :) Selvfølgelig sådan tilfældig, henkastet...
Åh, sagde han, det er faktisk til dig :)


Neeeeejjjj, hvor hyggeligt!! Jeg nævnte da godt nok i sidste uge, at jeg kunne mig endnu en Babuska - udover den, jeg fik af en Ukrainsk veninde for nogle år siden. Men den slags plejer gemalen jo ikke bide mærke i :)
Tak søde Flemse :) De er vildt søde!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...