torsdag den 4. marts 2010

Jeg skærer lapper...

Nu har jeg 60 lapper i lækre farver... Men hvad skal jeg sy? Solen skinner og jeg fik lyst til farver og glade motiver. Imens jeg om lidt sidder over frokosten, kan jeg jo tænke over det - men har du en god idé? Puder, et tæppe, opbevaringsposer, en nederdel...

13 kommentarer:

Lene´S sagde ...

Hmm...?? Det kan godt være det er en anelse "old-fashioned" men nu gør det jo heller ikke noget...mit forslag er DÆKKESERVIETTER...så kan man nyde de flotte farver når man spiser. Dét må da være en god måde at få lidt farver på tilværelsen. ;o) Lene

Mette Thrysøe sagde ...

Jaa, ikke dumt, Lene :)

Lene´S sagde ...

...tænkte også lidt på...Hvis du har et par enkelte stole, der trænger til opfriskning, så kunne du sy et par hynder. Det ville altså også være lækkert! Ja..du gir mig lige en idé..har 2 sorte stole herinde på kontoret, som længe har været udset til en hynde...måske det skal være nu? Lene

Gry sagde ...

Sikke to gode ideer. Nu er der to ting mere til MIN liste ihvertfald :o)
Når du siger "skærer", Mette, mener du så med sådan en rulle kniv ting?

Linda sagde ...

En sækkestol, fyldt med krøyerkugler....

Mette Thrysøe sagde ...

Ahh, en sækkestol :) God idé.

Ja, Gry, jeg skærer med en rullekniv/rulleskærer. Sådan bliver firkanterne helt nøjagtige, meget mere end med saks! :) Hele sættet med underlag, kniv og lineal fås billigst i Stof og Stil :)

Og Lene, også en rigtig god idé med hynder! Tror faktisk, at jeg skære nogle lapper i drengestof, for mine drenge kunne godt trænge til hynder på deres stole :)

Gry sagde ...

Hej Mette. Cool sådan et sæt må jeg have fati!
Det var da underligt med de mails!
Jeg er med på 30x30. Kan man lokke et stykke med de røde små æbler med?

Mette Thrysøe sagde ...

Selvfølgelig, Gry :)

Eva sagde ...

Ja, jeg ønsker mig altså et kæmpestort sengetæppe, så det ville jeg lave, hvis det var mig. Men det er det jo desværre ikke.
God fornøjelse med arbejdet.

Og god ide med et skæresæt. Sådan et må jeg da vist kigge på.

Karin Grøn sagde ...

Uha det ved jeg ikke- en bordløber til at lægge hen ad bordet med små tazetter i potter i stærke farver på.

MALENE sagde ...

Sådan et skæresæt skal jeg også have fat i. Vil nemlig også i gang med at skære lapper. Vil lave en taske i første omgang - måske det var noget!? Men synes da også at hynder eller en sækkestol er rigtig gode forslag. Eller en nederdel, som du selv foreslog. Den kunne blive rigtig fin, tror jeg. Bytter du også små lapper af noget af det fine stof? Sender gerne billeder af mit:)
Kh. Malene

MALENE sagde ...

Hej Mette
Svarer lige her på din besked på min blog:) Det passer helt fint, for jeg har en del retro og vil gerne have fingre i stof og stil stof:) Vil du skrive din mail, så sender jeg billeder af det jeg har.
Kh. Malene

Julia Runge sagde ...

Jeg synes det kunne være super fedt med en patchwork-jakke? Meget sommer/forårs-agtigt! Evt med lidt tykt for så den også varmer ;o)

Mvh. Julia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...