fredag den 25. juni 2010

Den første af slagsen...

Kasper har fået en rokketand. Den allerførste...

Jeg har fortalt ham om tandfeen...

Men "helt ærligt, mor, den er for langt ude"...

Jeg tror på, at den er ude inden aften...

Forresten har vi meldt ham ud af skolen igen. Han var jo ellers tiltænkt en plads i 0. klasse efter sommerferien. Men efter lang og svær betænkningstid og møder med børnehaven har vi besluttet os. Han venter et år. Han er helt klar inden i knolden. Det er rumpen den er galt med. Den kan bare ikke sidde stille ret længe ad gangen. Kasper er bare ikke færdig med at lege endnu. Ikke at han ikke må lege fordi han kommer i skole, men vi er bange for for mange nederlag på den regning, og det er synd for drengen. Beskeder flyver hen over hovedet på ham. Ikke at han ikke gider at høre efter, han har bare ikke lige tid. Da vi fortalte ham den "dårlige" nyhed var han faktisk helt lettet. Så selvom han er blevet 6 år for længe siden, skal han altså ikke i skole endnu. Han venter og bliver klar :)

5 kommentarer:

Søhesten sagde ...

Det lyder som en modig, men god skolebeslutning. Han skal da ha lov til at lege og hygge sig lidt endnu!
Tillykke med den første rokketand! Hvor ser han stolt ud :-)

Du har vundet min forsinkede garn give away, Mette. Tjek min blog :-)

Oleanders have sagde ...

Hejsa.
Min, nu 10 årige, søn fik også lov at vente et år med skolestart, og det var bare super. Han var heller ikke parat til at sidde stille. Da der så var et par månder til skolestart, begyndte han at kede sig lidt i børnehaven, men heller det end at sende dem for tidligt. Han troede forresten heller ikke på tandfeen, da vi kom dertil. Vi har lavet en aftale om, at han "tror" på tandfeen, julemanden, påskeharen og skovtrolde til ham er mindst 12 år. Kun fordi jeg syntes det er voldsomt hyggeligt at stille grød til nissen osv. Han er nu en god dreng ;-)
Kh. Marianne

Eva sagde ...

Det lyder som en rigtig god ide. Det er nu bedst, hvis børnene når at "vokse ud af" børnehaven, og hige lidt efter skolen.
Og man hører tit om børn, der kommer for tidligt i skole, men det er godt nok sjældent, de kommer for sent i skole.

Anonym sagde ...

Det er en god beslutning I har taget, I får i tifold tilbage på den konto :-) Ditte min yngste, nu 15) ventede også ...var meldt i skole, men vi så den samme lettelse i hendes ansigt, som I vist så i Kaspers...
og som Eva skriver ...man kan komme for tidligt i skole...osv

Basse Bufas sagde ...

God beslutning, Mette. Det kan være SÅ svært at tage den beslutning, især når nu de andre venner skal til at få i skole. Dejligt at Kasper er lettet og ikke skuffet.
Magnus er også skoleudsat og det er det bedste, vi har gjort for ham! Han havde det fuldstændigt som Kasper. Hovedet var klar, men det var rumpen ik! Han har dog stadigvæk ik altid tid til at høre efter beskederne. Faktisk er det, det eneste kritikpunkt til skole/hjem samtalerne nu her i slutningen af 3 kl.
Når de er færdige med at uddanne sig er det jo fuldstændoig ligegyldigt om de er 24 eller 25 år, men hvornår de kommer i skole er altafgørende for deres skolegang.
Kærligst Tina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...