torsdag den 22. juli 2010

Sofaklar...

Så kom dagen hvor de nye sofaer kommer i hus. Vi havde jo egentlig bestemt at de sofaer vi gerne ville have var for dyre. Min krejlermand havde i butikken pruttet noget om prisen, som i forvejen var sat godt ned! Vi sagde i butikken at vi ville vende tilbage hvis ikke vi fandt noget andet. Vi vendte ikke tilbage, men vi fandt heller ikke noget andet... Men Flemming skrev en mail til butikken og takkede for god behandling, og sagde at vi altså ville holde vores budget og derfor ikke skulle have de nye sofaer! Så ringede de fra butikken i går, sagde tak for mailen, og sagde, at de var havde snakket lidt sammen og hvis vi ville have sofaerne kunne vi godt få dem til den pris vi ville give! Egentlig kunne de først have sofaerne på lager i uge 33, men hvis vi var hjemme i dag, ville de levere sofaerne til os uden beregning! Det er sgu i orden service!!!
De grå sofaer på billedet ovenfor er de gamle, som nu skal lade livet efter lang og tro tjeneste :) Det ses ikke på billedet, men der er virkelig mange chokoladekiks-fingre, cacaopletter og katten har brugt hjørnerne som kradsebræt :)

Og nu hvor vi er i gang, er Jonas gået i gang med slibe det gamle sofabord ned. Det er så gammelt at jeg ikke ved præcis hvor gammelt. Flemming arvede det vist nok efter en kammerat en gang for længe siden, og vi har det i alle de år vi har kendt hinanden. Det har været udsat for lidt af hvert, men med en slibning bliver det som nyt igen :) Om lidt altså...

Så er der tømt, gulvet vasket og nu venter vi bare...

5 kommentarer:

Birte sagde ...

Uh hvor spændende. Vi får vel se når de nye ankommer.
Altid dejligt at få lidt nyt, især når man har ledt længe.
Hilsen Birte

unikarina.dk sagde ...

Hvor dejligt med nye sofaer - og det betaler sig at være lidt "fræk. Kan egentlig godt lide jeres gamle sofaer. Kunne de ikke blive lækre med nyt stof?

Kirsten sagde ...

Det må man da sige er service ;-) men fed lille finte din mand der lige fik lavet ;-))

Merete sagde ...

Altid spændende med nyt ...
Glæder mig til at se dem ;0)

My box of buttons sagde ...

Sofa´er betyder bare SÅ meget... ser frem til resultatet :)
Knus herfra, og god sommer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...