torsdag den 28. oktober 2010

Efterlysning...

Jeg har lige været i strikkecafé her til aften. Jeg er i gang med en Hanne Falkenberg model (LINUS) og mangler maskemarkører! Jeg bruger små løkker jeg har lavet af garn - men hvor smart ser det ud?!!! Jeg har set mange maskemarkører her i blogland. Jeg gider ikke lave nogle selv. Men så tænkte jeg; vil nogen lave nogle stykker til mig - evt. i bytte for noget andet? Er nogen med på idéen eller skal jeg i gang selv?... :)

7 kommentarer:

Fru Olsen sagde ...

Jeg skal da gerne lave nogen til dig i weekenden. De skal lige med fly over Atlanten :-)

Kirsten sagde ...

Hej Mette.
Jeg har da en tre sæt liggende, vi nok kan finde ud af noget med.
Jeg lægger et billede på bloggen, så kan du selv vælge.
Kirsten

Betina sagde ...

Hej Mette
Ind til du får fat i andet kan du evt. gøre som jeg. Jeg bruger papirclips, dem man kan købe i æsker med forskellige farver. De fås jo i de fleste supermarkeder der har papirvarer. De harfungeret fint for mig.

Tine sagde ...

Jeg kan kun anbefale http://www.pludder.dk/markers/
Hun laver nogle super fine markører til rørende billige penge!

Clemme/Trine sagde ...

Jaaaaah, jeg har lavet en masse sjove markører, og vil meget gerne bytte med et eller andet :) Jeg er dog desværre ikke hjemme igen før søndag aften, så kan ikke ligge billeder op før. Men du kan jo lige skrive, hvis du ikke har fundet andre inden, kan se du allerede har fået andre gode bud :)

My-Own sagde ...

Jeg laver gerne nogle til dig... og jeg bruger jo mest sten og perler. Har du nogle ønsker?

Mette Thrysøe sagde ...

Tak for alle jeres tilbud! Jeg tager gerne imod dem alle! Altså Fru Olsen, Kirsten, Trine og My-Own. Men hvad skal I have til gengæld?? Min mail adresse er info@fastermette.dk så kan vi skrive videre der... TAK :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...