mandag den 31. maj 2010

Oprydning...

Jeg har ryddet op i mit garn. Basta! Kan nogen bruge noget af det? Måske er nogen i tvivl om farverne, men så lad mig høre, og jeg vil prøve med et nyt billede :) Skulle der være noget som frister, så send mig en besked på info@fastermette.dk
Priserne er excl. porto. Først til mølle princippet...

Vævegarn 16/2 i bomuld fra Holma-Helsinglands AB. Det hedder Bockens Bomullsgarn. Blå 160 gram, orange 150 gram, gul 160 gram, grøn 80 gram. Samlet pris 50 kr. SOLGT

100 gram sort Spinni fra Marianne Isager. Pris 40 kr. SOLGT

478 gram brun Silke Tweed (incl. rør). Pris 70 kr.

8 nøgler Silke Bamboo fra Hjertegarn. 70% bambus, 30% bomuld. Pinde nr. 4. Farve nr. 2129. Ny pris pr. nøgle 24 kr. Pris 100 kr. SOLGT

2 ngl brun Kauni. Der står 150 gram på nøglerne, og selvom der mangler en banderole på det ene nøgle har jeg ikke brugt noget af garnet. Trods det vejer nøglerne 135 og 137 gram. Pris for begge nøgler 100 kr. SOLGT

4 ngl Smart garn fra Sandnes. Nøglet som er taget hul på vejer 40 gram, så det er næsten helt. Oveni smider jeg lige noget uld, som jeg selv har håndfarvet. Det er jo ikke samme kvalitet som Smart, da det er superwash behandlet, men det passer godt i farverne :) Pris for det hele 70 kr.

4 ngl. plantefarvet tyndt uldgarn, som nok er en blandingsvare, evt. som en babyuld. Købt på Lindholmhøje Vikingemarked. Garnet er indfarvet i regnfang, og farverne varierer lidt, men på den fede måde! I alt 195 gram. Pris 125 kr.

2 nøgler Daniel 100% dejlig blød uldgarn fra Oehlenschläger. Pind nr. 5-5½. 100 gram = 125 m. Nypris pr. nøgle 45 kr. Pris for begge 70 kr.

Kamena 100% uld fra Finland. 200 gram blå, 100 gram karry. Pind nr. 3-3½. Pris 75 kr.

Kæmpe nøgler i 100% uld. Meget velegnet til filtning! Det råhvide vejer 388 gram og det grønne 436 gram. Jeg har ingen banderoler, men jeg vil tro at det er til pinde nr. 5. Pris pr. stk. 50 kr.

Et enkelt nøgle uldgarn fra DUO Design Club. Flot lilla farve. 30 kr. SOLGT

Lækkert 100% uld fra Dansk Pelsuld. 100 gram = 275 m. Pinde nr. 3½ - 4. Pris 40 kr. SOLGT

Banansilke fra Duddines Vævestue på Fur. 100% bananfibre, bæredygtigt og miljøvenligt produkt. 200 gram = 125 m. Nok til f.eks. et tørklæde. Pris 75 kr. SOLGT

Lækker lækker 100% alpaca. Pinde nr. 2½ - 3. 250 gram ialt. Pris 125 kr. SOLGT

Måske kommer der mere. Jeg har RIGTIG meget garn, men ikke mere plads... :)

søndag den 30. maj 2010

Lige så stille...

... sniger der sig nye ting ind hos FasterMette...

Drengedessert...

Der har nemlig været bagedag i dag. Der er bagt brød, boller til madpakkerne og muffins til hygge i den kommende uge. Og inden det meste ryger i fryseren skal der jo lige smages :) Den blå glasur skulle kompensere for de pink (tøse-)muffinsforme. Jeg tror det virker :)

Vandhund...


Kasper elsker at lege ude. Om han kan lide regnvejr? Kasper kan vist bare godt lide vejr!

Endelig...

Nu har jeg kigget på dette vindue i flere år! Det er ikke magen til vinduerne i resten af huset. Altså det nye vindue er for længst bestilt og ankommet, det har bare stået og ventet! Men i dag skete det! Endelig :)

Vores gode ven kom forbi. Kasper så til at arbejdet blev udført ordentligt.

Og så kan man jo altid gå lidt til hånde...

I med det nye vindue - trods regnen.

Og her er det! Jeg er så glad :) Mon jeg får en ny vindueskarm i også? Altså bare inden jul eller noget?!

Ugens indkøb...

Så er der provianteret til næste uges forbrug. Jeg er sådan set slet ikke vild med at handle stort ind, det er først rart når man er kommet hjem og det hele er overstået. Drengene har bestilt stegt flæsk med persillesovs i aften. Det kan vist ikke lavet på den slanke måde, så der er ikke noget at gøre. Jeg må i gang med panering og fed mælkesovs :) Men en gang imellem er det nu ikke så ringe endda :)

lørdag den 29. maj 2010

Lørdagstur...

Vi havde en aftale med gode venner i eftermiddags. Lige en hurtig øl og en kop kaffe på terrassen. Det er så hyggeligt at der er plads til små besøg uden den store planlægning.

På vej hjem tog vi turen langs fjorden og havnen. Vi var alle 4 på cykler, og det er en lettelse nu hvor Kasper endelig kan cykle selv :)

På havnen ligger Carl Frederik. Det endte selvfølgelig med at drengene fik far og mor overtalt, og vi spiste bøfsandwich med pommes frites til aftensmad... :) Carl Frederik er byen mest eftertragtede og mest fedtede grillbar/cafeteria. Her er fiskenet i loftet, en enarmet tyveknægt og udsigt ud over lystbådehavnen. Sådan skal der bare være hos Carl Frederik, og hvis de lavede om på det, ville her sikkert være tomt og slet ikke hyggeligt :) Og så har de forøvrigt byen bedste is!


Nu er der gjort klar til film og rødvin i sofaen, og snart slutter dagen...

Uden for mit vindue...

... har jeg en kæmpe syren. Den bor i et vildnis, som ingen gider få til at se pænt ud, men rå natur er jo skønt :) Hele herligheden skal snart væk - undtagen min elskede syren - for her skal vi have lavet en terasse - engang - helst her i sommer...

Syrenen er også spisekammer for havens fugle. Jeg fodrer fortsat og her er masser af små hyggelige venner, som spiser her hver dag. Katten Villy sidder tit i vinduet og puster sig op i håb om at skræmme de små kræ, men jeg tror de har vænnet sig til det, for de bliver ikke synderligt forskrækkede mere...


I dag er der karneval i Aalborg. Flemming og mig skulle jo egentlig tage ind og fejre, at vi i dag for 13 år siden, kyssede hinanden for første gang, midt i springvandet i Kildeparken :)

fredag den 28. maj 2010

En smule nyt til hylden...

Jeg har været forbi Stof og Stil i Aalborg i dag. Jeg trængte til lidt nyt til hylden. Dejligt at se pigerne igen...

torsdag den 27. maj 2010

En våd aften...

Ja, så gik den aften - med det her! Hele familien har været i bad, opvaskemaskine og vaskemaskine blev sat i gang, og så skete det IGEN!! Pludselig stopper alt, og vandet står op i riste og afløb, toiletter og håndvaske! Jeg kæmpede - i en ikke helt frisk lugt, og fik til sidst bund i det uden de helt store skader.

Imens jeg skovlede vand, ringede Flemming til den døgnvagt som har med sådan noget at gøre. De kommer først i morgen. Manden synes ikke der var nogen grund til at rykke ud så sent på aftenen!

Der er nemlig det galt, at Kommunen har en eller anden samlebrønd liggende - på vores grund! Den stopper jo tit til sådan en, men når den ligger inde ved vores husmur, ja så sker der jo ligesom ikke noget rensning eller hvad der nu skal til. Den har været gal før, men der er bare ikke blevet gjort noget ved det endnu.

Award modtaget...

... af Lone. Tusind tak Lone!
... og nu også en af Fru Westerskov :) Tusind tak!

Med denne award følger nogle spilleregler, de er som følger:
  • Kopier awarden ind på din blog for at vise, at du har modtaget den.
  • Tak og link til den der har givet dig den.
  • Link til 7 andre og spred lidt glæde ved det.
  • Fortæl 7 ting om dig selv.
Det er jo sikkert ikke tilladt at sende denne award tilbage til afsenderen, så jeg må jo vælge 7 nye - selvom Lone fortjener den igen :)

Jeg følger med i mange forskellige bloggeres hverdag og kreativiteter, og det har ikke været let at vælge, men her er altså de 7 jeg har valgt:

Pernille - Aben og elefanten
Margith - Emilies Hjørne
Frk. Mus
Gry - Trylle tralle
Lene - Strikkeheksen
Birthe - Garnfreak
Fru Schwartz

Og 7 ting om mig selv... Øhh tænke tænke...

1. Jeg er et rodehovede
2. Jeg elsker mad
3. Jeg er ikke vild med havearbejde - men ville så gerne have en hyggelig have fyldt med blomster, hængekøje, rene sommerbrune drenge, øbletræer, springvand, lysthus, jordbær og sommerfugle.
4. Jeg tænker kreativt døgnet rundt og der skal ikke meget til før jeg smider hvad jeg har i hænderne for at gå i gang med noget nyt. Hagen ved det, er så bare at iveren som regel daler, og derfor har jeg RIGTIG mange igangværende projekter... og ikke så mange færdige.
5. Jeg er kun 1,5 m høj
6. Jeg er nordjyde med stort N
7. Jeg bruger str. 35 i gummistøvler, og kan derfor ikke få normale smarte voksen gummistøvler! Derfor er mine gummistøvler for tiden pink med regndråber på!

Og der kom lys...

Jeg har pudset vinduer! Det har jeg altså truet med længe nu :) Jeg har fri i dag, og jeg vil slet ikke holde spor fri, men gøre rent! Tænk at man pludselig kan få lyst :) Nu går jeg i gang!

onsdag den 26. maj 2010

Tur-retur...

Jonas tog afsted på hyttetur i morges sammen med sin klasse. Turen gik til Egense, på cykel. De skulle overnatte i en spejderhytte lige uden for Egense. Det gik også rigtig godt, indtil den unge mand havde børstet sine tænder og ringet til sin mor for at sige godnat. Så kom hjemveen. Der sker vist bare noget, når man hører mors stemme i røret. Vi nåede lige akkurat den sidste færge hjem. Nu får vi en sen kop te. Det bliver sikkert dejligt at komme i sin egen seng :)

tirsdag den 25. maj 2010

Zumba-tirsdag...

Skoene er kridtede, flasken er fyldt med koldt vand, om lidt er det zumba tid!

Fodbremse...

Hvorfor er det, at bremsen på drengecykler ikke sidder på selve cyklen, men i skoene?!

mandag den 24. maj 2010

Spelt...

Så er der bagt brød og boller til ugens forbrug. Brød til morgen- og eftermiddagsmad og boller til madpakker. Jeg bager af spelt for tiden. Jeg kan slet ikke finde ud af at bruge andet :) Det smager bare så godt, og ungerne synes at mors boller er næsten lige så gode som bedstefars :)

Søndagsmandag...

I dag føles det som søndag. Det har været en dejlig lang weekend, som jo slet ikke er slut endnu. Men i dag laver vi søndagsting. Flemming har malet fordøren, som jo trængte gevaldigt. Jeg har tyndet ud i senegræsset, som jeg for tiden har mest af. Men det bliver gjort i mellem bygerne, som falder spredt i dag.
I går gik med bedstefars fødselsdag og lørdag taler jeg næsten ikke om :) Jo jo, det var jo Karolinelunddag, men nogen succes blev det bestemt ikke! Der var simpelthen for varmt! Folk blev væk, sikkert i sommerhus eller på camping, for nu var weekenden jo dejlig lang til den slags. Vi prøver igen den 28. august...

fredag den 21. maj 2010

Husk det nu...

Kl 21 stemning...

Månen er stået op og solen er på vej i seng. Og så slutter vores haveaften også. Om lidt ryger ungerne i seng. Jeg skal pakke bil og så er min dag vist også slut.

Årets første bål...

Lækkermåsen...

Stuntmanden...


Om lidt er der snobrød og kolde øller (og måske også en sodavand) :)

Og nu skinner solen igen...

Så blev der weekend og fredagens fyraftensøl er allerede konsumeret :) Der er sat dej over til snobrød, for selvom himlen for et par timer siden åbnede sig og smed rigtig meget regn af sig, og torden og lyn slog sig løs, er her nu igen rart og lunt og solen skinner! Imens drengene gør klar til bål, er jeg gået i systuen, for måske skal der lige produceret lidt nyt i sidste øjeblik inden nedpakning...

torsdag den 20. maj 2010

Men jeg var jo klar...

... helt klar til på lørdag! Men pludselig gik jeg helt i panik her i eftermiddag. Jeg bliver da nødt til at sy noget nyt at have med i Tivoli Karolinelund på lørdag! Lidt svampe er det blevet til her til aften, og i morgen skal der vist bare pakkes, så jeg når jo ingenting alligevel :) Pyt, jeg har masser! Håber vi ses :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...