mandag den 25. april 2011

Hvornår har vi ferie igen??

 Der er hygget igennem her i påsken. Vi har arbejdet hjemme på forskellige projekter. Et cykelskur er blevet færdigt. Gravearbejde i haven er godt i gang. Havemøblerne er fremme - men skal snart flyttes igen, da vi skal i gang med at rykke de gamle fliser op og gøre plads til en ny terrasse. Tomaterne er så småt klar til drivhuset - som også er klargjort! Der er bagt lagkage, bedsterne har været på besøg, vi har selv været på påskebesøg, vi er kommet sent i seng, og har sovet længe :)

I dag kom vores private "fiskemand" forbi. Jeg fik 20 friske rødspætter, de er nu gjort klar til fryseren, og den står på fisk i morgen! :) Mums!

En rigtig hyggelig påskeferie :)
Vi har endda haft en bil i havnebassinet her i Hals i påsken! Det helt store beredskab blev sat i gang, men det viste sig at være en bil uden passagerer, heldigvis, som var flydt med strømmen, og slet ikke kørt i havnen her. Sådan en historie kan der snakkes længe om her :)

Ungerne har her til aften spurgt, hvornår vi har ferie næste gang... :)

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Det lyder til at I har hygget igennem liggesom os. Bortset fra det med bilen :) Den kan vi ikke stikker. Vi har kun se sø der er 40 cm dyb her i Ikast.
Hils familien igen :)
Knus

Merete sagde ...

Ja nu havde vi lige vænnet os til at holde fri ;0)
Hold kaje dine tomater er store - har nok sat mine for tidligt ud i drivshuset selvom de står på bordet i små potter endnu .... nå det går nok - lavede samme nummer sidste år ;0)

Kirsten sagde ...

Lyder som en helt igennem skøn påske ;-) tiden løber afsted, og der er såmænd snart lidt ferie igen ;-)

Betty sagde ...

Sikke en dejlig påske!
Rigtig god hverdag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...