mandag den 30. maj 2011

Årets første...

 Skoleagurker!!
Jeg tror de var gode :) Måske jeg selv får den næste...

søndag den 29. maj 2011

Shopping hos Lene Bjerre...

 Hos Lene Bjerre købte jeg i fredags en hel bunke fuldstændig uundværlige ting :) Bl.a. en stor stage til alm. lys, en "lanterne-ting" i pileflet med glasindsats, til terrassen måske...

 En lille rigtig fin lyseblå vase med bling bling tingeltangel - som nemt kan tages af igen :) To rigtig seje drivhus, et stor og et lille - her det lille - til forspiring af små skønheder, eller bare til pynt af den fede slags...

 To hurricane stager - som er rigtig søde, men måske er de i virkeligheden lidt for søde til mig. Måske ryger de i skabet...

Fede store bloklys! Ikke store fede, men fede store bloklys! Og man kan jo bare tage det der mavebælte af :)

+ det løse, for der røg også et par sæbeskåle, lidt servietter og jeg kan ikke huske hvad ellers ned i posen. Jeg er klar igen næste gang!

Filtugler...

Så er der lager af mine ugler igen... Og der er kommet både lilla og turkis til samlingen...

Pauseøl...

Vi holder mange pauser i dag, for der er mange byger. Mange byger kan man arbejde i, men engang imellem bliver vi nødt til at gå ind og skifte til tørt tøj - og så kan vi jo lige drikke en pauseøl og strikke en pind :) Vi bliver færdige. Og vi kommer til at sove godt i nat!

lørdag den 28. maj 2011

 Vi har knoklet i dag... Vores arme er lange og vores benmuskler er trætte. Men vi har haft en god dag :) Drengene hjalp til og containeren er halv fuld nu! 

 Jonas fandt en myrefarm under fliserne. Det tog lidt tid at komme videre, for Kasper synes det var SÅ synd med alle de æg! Imens vi andre holdt pause, bar han alle æggene i sikkerhed et sted nede i skoven :)

 Og Jonas var på mælkebøttejagt! Han fandt vist en rekord! Og så skal der jo vises et billede, så man kan se størrelsesforholdet - med en ølflaske :)

  Den var lang! 77 cm... Bemærk regnen :( Vi blev våde i dag. Nu har alle været i varm bad og vi holder fri for nu...
Om lidt spiser vi is med skumfiduser og flyder på sofaen. I morgen starter vi forfra...

Weekendens projekt...

 Her er hvad vores weekend skal gå med... Alle de gamle fliser/beton skal op i denne weekend...

 ... for denne container står her kun indtil mandag morgen...

 Det regner og det blæser, men vi hjælpes ad alle 4, og drengene elsker det! :)
I hele den gamle indkørsel skal lægges fine nye fliser. Indkørslen skal lukkes af, og dermed omdannes til vores nye terrasse! Der er et stykke vej endnu, men vi er vant til det :) Vi har bygget på huset i næsten 10 år nu :) Færdige?! Det bliver vi sikkert aldrig :)

 Her var engang en udestue. Den var gammel og rådden og nu er den væk! Bygningen til venstre har været en stor garage. Den er nu ombygget til "Herrerum" og rummer diverse musikinstrumenter, drengenes spillemaskiner, Flemmings kontor osv - altså har jeg ikke længere alle de ting i mit hus :)

Bygningen til højre er min :) Her huser jeg og har min systue. I bygningen er også baggang og badeværelse. Selve huset har vi bygget ca. 70 kvm til i to plan. Vi købte huset i 2000, og der er sket meget siden da. Vi kæmper videre :) Og vi kan kan åbenbart lide det, selvom jeg mange gange har været SÅ træt af byggerod og manglende lister :)

fredag den 27. maj 2011

Krea-Kasper...

 Kasper har haft en pude med hjem fra børnehaven i dag, som han har syet på et stykke tid nu :) Den er så skøn! Jeg elsker den slags projekter!

 Jeg sidder her i aften og syr på mit rollespilsprojekt. I dag købte jeg en lille bamse til Kasper hos Lene Bjerre. Han har taget den til sig med stort hjerte, og den er allerede ret forkælet. Han kom i systuen og spurgte om ham måtte gå i restekurven. Han klippede og klippede, kom en gang imellem hen og sagde: "Vil du sy der?" og "Kan man det her, mor?"

 Og vupti! Nu har den nye bamse - og dens kat - fået soveposer og en lækkert zebratæppe :)

Og nu er de vist alle tre klar til fredagsslik og film :)

Shopping hos Lene Bjerre...

 Vel ankommet til lagersalg hos Lene Bjerre... Her står Tina :) Der er da lige et par biler...

 Vi stod "kun" i kø i 2 timer før vi blev lukket ind...

 Men nogen har været her meget længere end os :) Jeg kender nogle her fra Hals, som kørte i går aftes. De har overnattet i telt, grillet pølser og hygget hele natten :)

 Vi slap for regn, men himlen gav efter til sidst og på vej hjem kom regnen...

Og nu skal der pakkes ud!

torsdag den 26. maj 2011

Her er opskriften...

Det er slet ikke så svært :) Det er Tina der har lært mig at bage den... Og opskriften er her!

Jeg kæmper videre...

Jeg syr og syr... Opgaven lød ikke så stor, der er jo ikke meget tilpasning i sådan noget rollespilstøj. Men der er godt nok mange detaljer! Nu har jeg syet to par bukser, en strudshætte, en kofte og sådan en anden en som jeg ikke ved hvad hedder :) Så mangler jeg bare to dele - to store dele, så jeg må i gang. Det skal være færdigt i morgen, for lørdag gider jeg ikke sy!
I morgen tidlig kører jeg sammen med Tina til lagersalg hos Lene Bjerre i Nibe! Vi kører hjemmefra kl. 7, tager varm te, rundstykker, strikketøj og varmt tøj med - der kan jo godt være nogle timers kø! Tænk at vi gider :) Det gør vi!

Kagedag...

I går gjorde jeg en byttehandel. En af mine kolleger overtog syningen af et par nederdele, som ingen af os er vilde med at sy, fordi skindet ikke kan presses ordentligt! Til gengæld skulle jeg have kage med i dag :) Nu er den klar og om lidt kører jeg! Info: Kokoskage med nutella og hindbærflødeskum...
God torsdag...

tirsdag den 24. maj 2011

Slut for idag...

 Kasper var med børnehaven nede og se Dronningeskibet, og da han kom tilbage tegnede han sin version af skibet :)

 Min aften slutter med lidt syning på rollespilsprojekterne... Ville gerne strikke lidt, men færgen sejler kl. 6.30 i morgen tidlig, så jeg må hellere komme i seng...

 Meget sjov opgave...

Og helt sikkert billigere at sy selv!!

Fint besøg...

 Kongeskibet lagde til i Hals Havn i nat kl. 02.00. Så i morges, da jeg tog færgen på arbejde, tog jeg dette billede fra færgen...

 Og her er jeg på vej hjem fra arbejde :) Det blæser helt vildt! Jeg kom til at sige til færgemanden, at det stormede, men han kiggede på mig og sagde: "Sådan en smule blæst, kan ikke kaldes storm..." Okay så :)

 Jeg kunne ikke lade være med at dreje ned på havnen på vej hjem. Her kan man komme helt tæt på skibet. Det er stort!!

 Og imens Dronningen ikke er hjemme, er der heldigvis nogen der passer på hendes skib :)

Flot er det - men det STORMER altså! :)

mandag den 23. maj 2011

Rollespilsdragter...

 Ja, det er ikke mig der går til rollespil, men jeg kender et par drenge der gør! De har været på besøg hos mig et par gange, og sammen har vi stykket et par sæt sammen til dem. Jeg har købt stof, og på søndag skal deres tøj være klar til en stor turnering :)
Jeg har ikke det fjerneste forstand på det, men de har helt styr på det! Jeg har forstand på at sy, så det hænger jo fint sammen :)

Vi har lånt denne bog på biblioteket, og den har været en god hjælp! Og nu tilbage til symaskinen!

søndag den 22. maj 2011

Minus fortrappe...

 Vi skal have bygget en ny fortrappe. Om et par uger kommer en murer og tager fat på sagen. Men inden da, skal den gamle trappe væk! Godt, at jeg har så mange drenge i min husstand :)

 Ja, det er børnearbejde! Men den unge mand HAR beskyttelsesbriller på... Altså han skulle bare lige prøve... :)

 Da vi kom et stykke ind i trappen, kunne vi se hvor kreativ den tidligere ejer af huset har været. Armering skal der til!

 Det begynder at ligne... 

 En cykel!! :)

Så er den ved at være væk. Kasper blev pludselig bekymret for, hvordan vi nu kommer ind i huset! Altså, vi har ikke mindre end to andre døre, men Kaspers løsning var: Vi bygger da bare en rebstige!! :) - ikke spor besværligt...

Æblestof...

Jeg har længe tænkt på et projekt med æbler. Et æbletæppe måske. Jeg har samlet stof med æbler i mange år, og er ved at have en del, men jeg synes alligevel at jeg mangler lidt nye æbler til samlingen :) Retro æbler måske... Og så var det at jeg tænkte; jer piger ude i blogland må da kunne hjælpe mig!? Hjælp mig med at skaffe æblestof, så jeg kan få realiseret min æbledrøm :) Send mig nogle stumper af jeres æblestof. Vi kan evt. bytte stof, hvis nogen mangler noget - jeg har en pæn samling af diverse emner :) Men ellers betaler jeg gerne for stof og porto! Send mig evt en mail på info(snabela)fastermette(punktum)dk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...