søndag den 25. marts 2012

Besøg på Gibraltar...

 Onsdag var vejret så klart, at vi kunne se helt ud til Gibraltarklippen. Og vi boede altså 100 km væk! Så selvom dagen var fyldt ud med ting vi gerne ville, skrottede vi alle planer og kørte til Gibraltar.
Gibraltar er stadig engelsk og derfor skulle vi have vores pas med. Der var både en paskontrol på spansk og engelsk side!

 Vi kørte helt ind i Gibraltar. Der var godt nok mange, der havde anbefalet os at parkerer udenfor og gå ind, men det kunne vi ikke helt forstå - indtil vi skulle køre ud igen :)
Vi tog svævebanen op på toppen. Her holder en flok vilde aber til, og man holde godt på kasketter og tasker, for de er meget frække! Mad og drikke frarådes af mange skilte! Men de var meget søde og sjove :)

 Det var så smukt, og man svømmede helt væk over postkort-motiverne!

 Et blik over Spanien. Der lå en kæmpe stor havn for foden af bjerget, og man kunne tage en færge til Afrika.

 Her er et kig udover Afrika!

 Der var langt ned oppe fra toppen af klippen! Man fik næsten lyst til bare at hoppe! Højder drager! Men smukt er det!

 Hold på hat og briller og kamera - og hold godt ved rækværket!

 Aberne var vant til turister :) De var så søde, og Kasper og Jonas ville gerne have en af de små med hjem :) Huse er bygget op ad siden på bjerget. Gaderne var meget smalle og stejle...

 Og da vi kørte forkert, vidste vi med det samme hvorfor andre anbefalede os ikke at køre selv :)

Vi bad om ro fra bagsædet, krydsede fingrene og kom ud uden skrammer :) Og hvis nogen har planer om en tur til Gibraltar, så lad være med at køre selv! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...