søndag den 25. marts 2012

Drengene søndagshygger...

 Jonas elsker sten! I alle afskygninger! I Spanien købte han også et par nye eksemplarer. Han fik endda et par stykker forærende af en butiksejer, som vist var lidt imponeret af hans interesse for stenene :) Her i formiddag har han puslet på værelset med en lille opstilling af nogle af sine sten og krystaller.

 På stranden fandt vi også flotte strandskaller. Jonas købte dette flotte æg, som kan åbnes og gemmes skatte i. Tror han var mest imponeret over alle de glimtende bling bling sten, det er besat med :)

Kasper er bare glad for at være hjemme ved sit legetøj :) Han har næsten boet i sit piratskib siden vi kom hjem. I dag skal han vist udenfor i det gode vejr!

Jeg selv skal til Aalborg i dag sammen med rigtig hyggeligt selskab! Vi skal i Cafeva på Aalborg Teater. Det er en rigtig kvindeklub, hvor der hver 4. søndag er en hemmelig foredragsholder, kaffe og kage fra Othellobageriet og super hygge! Foredragsholderen er hemmelig fra gang til gang, og der har været mange spændende gæster, som har rykket grænser og fået os til at tænke over livet og rykke lidt i vores fordomme!
Vi er 3 der tager afsted sammen, og vi mødes altid først og spiser brunch på café i Aalborg :) Jeg tager af sted om lidt :)

1 kommentar:

violykke sagde ...

Det er hyggeligt, og det lyder spændende med dit foredrag, håber du fortæller.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...