fredag den 22. juni 2012

Besøg hos bedste og bedstefar...

I dag fik Kasper og mig hentet min bil i Brønderslev. Dejligt at få en ren og velsmurt bil tilbage :)
Og ind imellem bygerne skinnede solen jo i dag, så et besøg i bedstes have passede jo perfekt ind! Og en kold øl på terrassen kan man jo ikke sige nej tak til...
Børnebørnene, der er på besøg hos bedste og bedstefar, har efterhånden skabt en hel kultur af træfigurer sammen med bedstefar. Helt fantastisk :)

 Kasper har lavet en bus. Han har savet hjul og skruet fast, så den kan faktisk køre :)

 Kasper elsker store søm!

 Jonas har lavet en "parkeringsplads" til økser og knive. AXE, står der på blokken... En lille sidehistorie er, at bedstefar har ledt huller i jorden efter sin økse - alle andre steder end her i blokken, hvor den havde fået plads :)

 Her er hele samlingen af træfigurer! De har brugt fantasien :) Rigtig flot!

 Jonas har lavet en "enarmet tyveknægt", så figurerne ikke keder sig :)

 Kasper har lavet en kakkelovn. Hvis nogen kender historien om Pablo - pingvinen der altid frøs, så er det den kakkelovn, som Pablo spændte på ryggen for at holde varmen :) Den historie læser bedste altid for Kasper.

 Men den her hånd i midten, den er der ingen der vil kendes ved...

 Der er både hyggelige og uhyggelige træmænd :)

Måske et instrumentbræt i en bil? Eller en flyver?

 I skrivende stund er der liv og glade ude i herrerummet :) Der er en flok drenge til LAN party. Sidst jeg var ude at kigge til dem, fik de pludselig meget travlt, for de havde vist gang i noget chat med nogle piger på nettet :) Jeg har redt et par luftmadrasser op til dem, men de skal jo overhovedet ikke sove! :)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...