mandag den 29. oktober 2012

Læsø...

 Nu er jeg hjemme efter årets Læsø tur :) Det har været så hyggeligt! Men weekenden er gået alt for stærkt! Vi har snakket og grinet, strikket, shoppet, spist god mad og gået lange ture :)
Her sidder vi på færgen, trætte og på vej hjem - men strikketøjet er selvfølgelig med! :)

 Her er vi ankommet til sommerhuset fredag aften. Der var skide koldt i huset og vi drak kaffe og te og spiste chokoladetærte i vores jakker, imens vi ventede på at brændeovnen skulle varme huset op :) Det temmelig koldt at gå i seng den første aften! Dynerne var isende kolde :)

 Vi sultede bestemt ikke i denne weekend! Vi havde delt måltiderne imellem os og der manglede absolut intet! Her er det brunch søndag - som jeg dog synes var lidt for tidlig :) En brunch skal spises kl. 11 og ikke kl. 8.30! Jeg plejer at sove længe søndag morgen og er ikke så god til morgenmad lige når jeg står ud af sengen :) Vi havde et stramt program for lørdagen. Vi skulle nå at se så mange ting som muligt! Et af besøgene var naturligvis her i Uldstuen! Og jo, der blev slæbt poser med derfra :) Man ved jo aldrig hvornår man kommer igen!

 Et kig inde i Uldstuen...

 Saltsyderiet. Nu er der fyldt op på hylderne hjemme i køkkenet...

Og selvfølgelig skulle vi blæses igennem på stranden! Det var koldt men skønt :)
En rigtig dejlig weekend, som helt sikkert skal gentages næste år!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...