onsdag den 29. august 2012

Ta daaaa....

 Endelig endelig endelig kan jeg tage min forgang i brug igen. Min fortrappe er ikke helt færdig endnu, men brugbar, og nu kan jeg ikke vente længere :) Jeg har også fået knager på mit træ, som jeg malede for vistnok 2 somre siden :)

Jeg har malet træet direkte på væggen.  De runde knager har jeg købt i Fakta for en uges tid siden :) Og den første ting, som har fået plads på træet er min hestetaske, som jeg har købt hos Hanne :)

 Jeg har også to små egern-knager, som er helt fantastiske :) Jeg købte dem sidste sommer - husker ikke hvor, men et sted på nettet...

 Mit gamle spejl er hængt op igen :) Tænkte på at male det, men nænner det alligevel ikke...

Børneknager i børnehøjde... Ikke fordi mine børn er små mere, og det er da vist også mest mine ting som er havnet her :) Knagerækken er fra Tiger (30,-)

tirsdag den 28. august 2012

Gravhund...

Oskar graver i alt! Og det er bestemt ikke meningen at han skal grave sig ud under hegnet!

søndag den 26. august 2012

Tøm køleskabet og bag en tærte...

 Og den var helt fantastisk god :) Der var lidt kalkun, lidt bacon, lidt mørbrad, porrer, tomater, løg, feta og revet cheddar. Et stykke tærtedej af koldt smør, hvede- og grahamsmel, mælk og lidt salt. 2 æg og 2 dl mælk som fyld og det smagte så godt, at vi lige så godt kunne have delt den i 4 stykker fra starten...

Ikke fordi vi havde brug for fyldstof ved siden af, men en græsk salat kan man altid spise :)
Vi fik en helt fantastisk hvedeøl dertil! En som svigermor havde købt i Bilka for bare 10 kr.! White Stronzo. Dansk brygget. Jeg skal have købt nogle flere!

Nu sidder jeg og læser tysk sammen med Jonas :) Jeg har opgivet matematikken i 7. klasse (det klarer faderen), og engelsk er han meget bedre til mig, men tysk kan jeg lige klare :)

Essie neglelak...

Der er i næste uge tilbud på neglelak fra Essie i Super Best! 39,95!! Jeg har allerede været der i dag :)

fredag den 24. august 2012

Så er der dømt sofa...

For nu har vi weekend :) Også Oskar! Det er næsten som om han ved det :) Og ja, Oskar er en dreng...

torsdag den 23. august 2012

Her er min dag...

Her er en blanding af hvad jeg har bedrevet i dag :)
Jeg har kogt suppe og der er nu 8 liter suppe i fryseren! Jeg gik også over til vores nabo, den gamle Kesse, med en portion suppe, lidt kylling og grøntsager som er klar til at putte i til frokost i morgen. Jeg sikrede mig også lige, at der var kød- og melboller i hans fryser :) Han er snart 81 år, ikke så mobil mere og helbredet skranter lidt. Han blev så glad :)
Oskar fik et af kraftbenene, og det var vist okay!
Kasper og mig trak i ønskebenet, og Kasper vandt et ønske. Jeg kunne ellers godt bruge et ønske for tiden...
Jonas havde bestilt tarteletter :) Ikke lige årstiden, men vi har fået tarteletter til aftensmad :) Jonas var tilfreds...
Så har jeg ryddet lidt op i Kaspers tøj og fået fundet lidt frem som er købt for stort eller småt. Noget ligger nu på Trendsales... øv...
Og så har jeg ryddet op på Kaspers værelse! Det ville være uforsvarligt at tage før og nu billeder - i hvert fald et før billede ville være upassende :) Nu er der rent og ryddeligt fra hjørne til hjørne...

Uden suppesten...

Så er sæsonens første suppegryde sat over...

Forleden hørte jeg i radioen The Wonderful Soup Stone med Dr. Hook :) Det er mange år siden jeg har hørt den...  Den er kult! Hør den! :)

onsdag den 22. august 2012

Oskar og mig på aftentur...

 I forbindelse med et Sund by projekt, har vi i Hals fået lavet en rute på 1,6 km. Vi er så heldige at ruten starter lige i nærheden af os. Vi skal bare lige lidt op ad vejen og ind til højre, så starter den fine natursti :) Her går Oskar og mig tur :)
For tiden øver vi os i at gå uden sele. Uha det må man ikke! Men inden vi tager i "hundeskoven" som ligger lige udenfor byen, og hvor der er mange løse hunde, vil vi gerne være sikker på at kunne kalde ham til os :) Vi øver og det går rigtig fint :)

 Hvis man har set filmen "The Ring" er dette en smule uhyggeligt :)

 Vilde hindbær på begge sider af stien... De er spist for længst :)


"Når solen går ned i en sæk, står den op i en bæk"
- altså får vi regn i morgen! Sådan sagde min morfar :)

tirsdag den 21. august 2012

Besøg hos Søstrene og Fru Rønne...

Jeg har været en tur i Aalborg i dag. Bare et kort visit, for jeg skulle bare i blodbanken. Men jeg nåede også lige at gå en tur bl.a. forbi Søstrene Grenes - bare for at finde ud af, at deres masking tape er udsolgt!!!
Men en tur hos Fru Rønne trøster altid :) Jeg havde for noget tid siden smagt denne fantastiske te hos en veninde, og nu har jeg den også! :) Den er faktisk i koppen lige her ved siden af mig nu - og den er stadig fantastisk :)

mandag den 20. august 2012

Mandagsoverraskelsen...

Jeg var lige forbi posthuset efter arbejde. Da jeg kom ud til bilen sad der en seddel i min forrude! Hvad fanden er nu det??! tænkte jeg...

Og så stod jeg der, midt på parkeringspladsen foran Super Best, og stor smilede da jeg satte mig i bilen :)
Øllen stod på bordet da jeg kom hjem og den var dejlig kold!

lørdag den 18. august 2012

Når man døjer med mundvandet...

 Oskar har virkelig været sat på prøve her til aften. Vi grillede en mørbrad over det lille bålsted, og det var lige i hundehøjde... Oskar døjede så meget med at holde på mundvandet, for det lugtede så fantastisk godt :) Han lå her ved siden af og småpeb og sukkede højlydt. Han prøvede at stikke snuden lidt for lang frem et par gange, men han kunne vist godt mærke at varmen ikke var så godt :) Stakkels udmagrede og sultne hund!

Han fik dog sin andel efter vi havde spist, og nu slår han mave i sofaen :)
Vi nyder det sidste hygge i det som vel nærmest er ved at blive til en tropenat!

torsdag den 16. august 2012

Sprogspasser...

Jeg er en sprogspasser! Jeg kan ikke udstå, når nogle ikke taler korrekt! I en reklame i radioen for tiden nævnes der bl.a. en ekspressomaskine... Det er muligt at kaffen bliver lavet hurtigt, men det har intet med ekspres at gøre, og det hedder altså en espressomaskine!
Så er der nogle der om afstand siger 10 kilometer, men 1 kilomet!!?
Eller andre som spiser en advocado! Hvad fanden er det?! Det hedder en avocado!
Jeg kunne sikkert blive ved lidt endnu, men nøjes med at være stille irritabel og retter ikke (ret meget) på mine medmennesker :)

Om 12 timer...

... skulle alt det meget gerne blive til det skønneste rugbrød :) Jeg er spændt...

mandag den 13. august 2012

It's alive...

3. gang er lykkens gang og det ser ud til at min surdej denne gang lever! Jeg har for et par uger siden bestemt, at nu skal der bages rugbrød igen! Jeg satte en surdej i gang. Ingen liv. Jeg smed den ud og satte gang i en ny. Ingen liv! Men denne gang - min surdej lever og måske sidst på ugen er der håb for hjemmebagt rugbrød :) Min surdej bliver fodret hver dag og jeg snakker pænt til den, så det kan ikke få galt denne gang...

søndag den 12. august 2012

Sommersøndag...

 Skøn sommersøndag har det været i dag. Og nu starter ungerne i skole, og så kommer sommeren! Det er vist Murphys lov :)
Min søde nabo ved vist slet ikke hvor mange brombær hun har til at hænge på vores side af hegnet :) Jeg glæder mig til høsten :)

 Her har jeg siddet i dag. Jeg monterer. Jeg har nemlig været i gang med et hemmeligt projekt :) Snart er det ikke hemmeligt mere, og så skal jeg nok fortælle mere...

 Og min husbond? Han har malet. Og malet og malet og malet... Det er et kæmpe arbejde at få malet alle vores træbeklædte bygninger. Han har selv beklædt det hele - og nu kan malingen ikke vente længere :) Han hader det, men det ser sgu da godt ud :)

 Min lille damebil er pakket pænt ind så den ikke bliver grisset :) Herrebilen var kørt ud til vejen, men min måtte åbenbart godt blive i carporten...
Inden han var færdig i dag, var hegnet også blevet malet. Det pynter alt sammen :)

Oskar har fået en fast plads i vindueskarmen. Her regerer han over matriklen. Han gør ikke ad folk der kører, går eller cykler forbi, men han kan simpelthen ikke forstå at de ikke ser ham, for det er jo så hyggeligt med besøg! Oskar er overbevist om, at alle mennesker i verden er der for hans skyld! Han logrer og hyler ad iver hver gang nogle passerer huset:"Tænk at de ikke stopper op for at lege! Jeg er jo så lækker!"

lørdag den 11. august 2012

Arbejdsweekend...

 Vinduer pudset udvendigt og indvendigt... tjek!

Fortrappe-projekt påbegyndt... tjek!
(Det var vist også på tide...)

Men der er jo skønt vejr i denne weekend, så selvom der er dømt arbedsweekend skal vi jo også huske at nyde weekenden på terrassen - så det er selvfølgelig en del af planen :)

tirsdag den 7. august 2012

Den mest geniale sommeropfindelse...

 Engang fik jeg denne smarte dims af min kusine i gave! Det er et groft "kartoffel-net" med en åbning i den ene ende. De nyopgravede kartofler puttes i nettet, jeg dypper lige hele herligheden i vand - det synes jeg er nemmest - og så skal der bare rystes frem og tilbage nogle gange. Og så er kartoflerne klar! :) Skrællen - hvis man kan kalde det tynde lag på helt friske kartofler skræl - er helt væk og kartoflerne er fine og rene :)
Genial opfindelse som jeg bruger hele sommeren!

 Voila :) Det tager 1 min.!

 Og så er der kartoffelsalat med friske krydderurter...

... og frikadeller, grønne hapsere og kold hvidvin :)

mandag den 6. august 2012

Lasagnemester...

 Her står Hals-mesteren i lasagne! :)

Der er ikke noget Knorr over vores lasagne! Den skal laves på helt rigtig maner! Og som et ekstra plus mener Kasper, at der skal pølser i - så det er der i vores lasagne :) Og den smagte skønt! Resten er nu pakket ned til madpakker i morgen - Kasper har sørget for at få det største stykke :)

søndag den 5. august 2012

Sikke en skøn sommerdag...

 Først går man rundt ude i haven og puster af varme. Så kommer et ordentligt tordenbrag og så står regnen ned i stænger!

I det mindste skinner solen da stadig :) Hmpf!

Kender I det...

... når man skal bruge et par briller og ikke kan finde et eneste par?!
Men så pludselig - så vader man i briller :) Og med de billige fra Tiger, kan man jo nemt have mange!

lørdag den 4. august 2012

Havevejr...

Man skal jo lave en kollage med årstidens blomster og her er den så :)
Vi har været i haven i dag. Hækken er klippet, græsset er slået, bedene har fået en omgang, der er flyttet lidt stauder, lagt planer for flere omrokeringer osv. Grillkullene er snart klar, så jeg skal i gang med kartofler og salat. Min genbo-veninde er uden køkken for tiden, og hun har vist levet af rugbrødsmadder den sidste uges til, så i aften skal der spises bøffer, spareribs og frankfurtere :) Vi har købt ind sammen og jeg tror hun glæder sig til varmt mad :)

torsdag den 2. august 2012

Total fantastisk farve...

... mere er der vist ikke at sige om det :)
I år er den lidt skravlet, men næste år bliver den stor og flot igen! Det lover jeg :)

onsdag den 1. august 2012

Tyvstart...

 Vi har indviet den overdækkede terrasse her til aften. Vi har nemlig spist vores aftensmad herude. Den er ikke færdig endnu, men det varer ikke længe - det har han lovet :)

 Loftet skal males, der skal sider på næsten hele vejen rundt og der skal laves el, så vi kan få nogle lamper op - jeg må hellere snart lave en tur til Ikea :)

Den er i hvert fald blevet stor! Men rigtig fint. Der skal lukkes hele vejen bag til, for enden skal der være "vægge" sådan cirka halvt op, men forrest skal vi vist have åbent. Det kommer vi til... Det bliver dejligt at blive færdig :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...