fredag den 30. november 2012

Tænk at stå tidligt op for at stå i kø?!

 Jep, der er Lene Bjerre lagersalg i dag :) Mit vækkeur ringede kl. 05.15! Tina og mig kørte hjemmefra kl 6, og kl lidt over 7 blev vi lukket ind i varmen! Vi plejer at stå i kø i et par timer, men i dag gik det smertefrit og jeg nåede kun et par kopper varm te inden det blev vores tur :)
Så nu er adventslysene i hus! Plus en smule andre helt uundværlige ting :)

Bagefter gik turen til Bilka og til sidst Søstrene Grene i Storcentret! Lidt kreating er indkøbt, så nu kan vi komme i gang med noget juletamtam :)

torsdag den 29. november 2012

Måske er jeg fuldstændig håbløs...

Sådan er de fleste teenageforældre vel... Men jeg begriber ikke hvorfor det er nødvendigt skal stå foran spejlet i 20 min. med voks og lak til håret - for derefter at cykle til boksetræning?! Men der er jo så meget de forældre ikke begriber...

tirsdag den 27. november 2012

Nu med stropper...

Endelig endelig fik jeg mig taget sammen til at få syet stropper i de håndklæder, hvor de manglede! Det er altid mekanikerens bil der ikke kan køre... :) Nu er det gjort! (måle)Båndet har jeg vist købt i Stof2000 engang...

Og vinderen er...

Sanne fra Sannes fruerstue

Tillykke Sanne, jeg sender dig en mail med din præmie fra Miinto.dk :)mandag den 26. november 2012

Lynkonkurrence...

Jeg har fået lov til at lave en lille lynkonkurrence imellem jer bloggere! Det eneste I skal gøre er at lægge en kommentar til dette indlæg, og så har I chancen for at vinde et gavekort på 200,- kr. til


I aften kl. 22 trækker jeg en vinder. Skriv meget gerne jeres mail adresse i kommentaren, så jeg kan give direkte besked :)

Det går jo lige så godt, så jeg tror vi fortsætter til i morgen tidlig kl. 8!

Billederne har jeg lånt hos Miinto...

lørdag den 24. november 2012

Når Faster Mette ikke kan stoppe igen...

... så bliver gaveregnen naturligvis afleveret i et net som passer lige til pigen - som jo hedder Sofie Thrysøe :)

Når hunde keder sig...

Oskar har været i gang med min allerbedste bh... Stroppen hænger kun lige sammen i en tynd tråd! Hmpf! Jeg må i gang med en reparation... Så kan jeg lære, ikke at smide mit tøj på gulvet. Måske. :)

Fra Faster Mettes værksted...

 I morgen skal vi til fødselsdag hos en af mine niecer. Så ud af Faster Mettes symaskine er der kommet disse 3 nederdele. Det er bare helt enkle små snævre nederdele, som er gode over gamacher og under en stor bluse :)

 En smule pynt i det ene hjørne skal der til :) Håber ikke at fødselaren - eller hendes mor - ser med her i dag :)

Jeg har nemlig også strikket en lækker cowl :) I dejligt blødt garn fra Garnudsalg.dk

I aften skal vi til fest på skolen med begge 7. klasser. Alle tager mad med til et stort ta'selv-bord. Efter maden fester de unge i ungdomsklubben imens vi gamle drikker kaffe og rydder op :) Fint koncept!

onsdag den 21. november 2012

Færdig...

 Så er min venindes cocktailkjole færdig!
Det har været to hektiske dage, men jeg er god til at arbejde med et udråbstegn over hovedet :)

 Den har en lidt kantet udskæring i halsen og et lille vingeærme...

 Skjult lynlås i ryggen. En gå-slids midt bag og prinsessesnit...

En kort og kropsnær lille sag, som nu er klar til cocktailparty i weekenden.
Og læg lige mærke til det lilla foer på det øverste billede! Meget smukt! :)

tirsdag den 20. november 2012

Genialt dekojuletamtam...

I Kolding, på vores weekendtur, gik jeg fordi dette vindue. Jeg husker faktisk dårligt om det var en frisørsalon eller noget? :) Men dette juletræ, lavet i engangskrus, det er da genialt tænkt :) Man kan diskutere hvor kønt det er, men en genial deko detalje, det er det! :)

mandag den 19. november 2012

Jeg holdt vejret...

Jeg har nemlig lige klippet i denne smukke silke! En af mine veninder skal til cocktailparty i weekenden og i rigtig god tid er jeg gået i gang i dag :)

Med eller uden...

I dag har Jonas været ved tandlægen. I dag skulle afgøres hvornår bøjlen skal af! Alt så fint ud. Han fik taget aftryk til sin fremtidige bideskinne - og bøjlen ryger af på næste mandag! Han glæder sig, men han har også vænnet sig så meget til den, at det bliver lidt underligt at undvære den :)

søndag den 18. november 2012

Turen gik til Kolding...

 Sidste år, da jeg fyldte 40, fik jeg af Flemming et gavekort til en overnatning for to :) I denne weekend gik turen så til Kolding Byferie, hvor vi blev forkælet hele eftermiddagen på Dronning Dorotheas Badstue med massage, udendørs spa og sauna.

 Vi boede i et af husene med form som en stjerne...

 Nogle rigtige hyggelige og flotte lejligheder! En tur hertil om sommeren ville være helt perfekt :)

 Udsigten fejlede bestemt heller ikke noget :) Vi har heldigvis været heldige med vejret!

Bare et par minutter fra lejligheden lå svømmehallen og Badstuen. Næste gang vi kommer skal vi have drengene med!
En skøn og dejlig weekend havde vi! Nu er vi hjemme igen, trætte men med ny energi :) Kom an, mandag!

fredag den 16. november 2012

Det her er vist for de få indviede fra Aalborg...

Den her er en plage hjemme hos mig lige nu :)
Meget kan man sige om den, men det skal man vist ikke...

onsdag den 14. november 2012

Herrestrik...

Trøjen til min bror tager form. Indtil videre har jeg en håndskrevet opskrift :) Det bliver der stille og roligt lavet om på... NU skal den være færdig :)

tirsdag den 13. november 2012

Dymo i hus...

 Nu ville jeg altså også have en! Og nu er den her, min nye DYMO labelmaker :) Nu mangler jeg så bare at få sådan rigtig brug for den :) Kasper synes den er fantastisk!

 Jeg selv har været mere beskeden :)

Og Jonas tænker kun på kage - selvom det med bogstaverne smuttede lidt :)

Men nu har jeg vist til et stykke tid, og ethvert formål! Jeg fandt et godt og billigt sted på nettet. Det hed vist LF Computer - de har mange gode (og meget forskellige!) varer på hylderne ;)

lørdag den 10. november 2012

Mortens aften...

Om lidt kommer der gæster til andebryst :)
Kasper og mig har bagt marengs i eftermiddags, til desserten. Flest med lakrids og lidt uden...Hiv og sving, tingeling, nam nam :) Kasper elsker Shubidua :)

søndag den 4. november 2012

Sumpesøndag...

 I dag vi lavet absolut ingenting :) Jo altså, Jonas og mig har været i skoven med Oskar, vi har set film og spist popcorn, jeg har hentet Jonas i Nørresundby og vi har spist pizza fra igår :)
Og så har jeg lavet en stjerne i cykelslange :) Det er en idé til hemmelige projekter i november og december i Dussen... Ved ikke helt om den er for svær, men nu kommer den med i idékassen :)

Og så har jeg strikket videre på et projekt til min bror :) Det skrider fremad! Nu er det også kun 2 år siden vi var på Læsø sammen, hvor vi købte garnet...

lørdag den 3. november 2012

Solskinslørdag...

Solen skinner og jeg har været i haven for endelig at få gravet forårsløg ned. Hvis det er for sent, kan de jo bare lade være med at komme op! :)
Og så har jeg en sløj Kasper på sofaen. Vi skulle i byen i aften, men barnepigen er aflyst og jeg bliver hjemme ved den syge dreng, og Flemming tager af sted alene... Lidt træls, men det betyder jo også at jeg får lidt alene-tid i sofaen med strikketøjet i aften, så det er ikke så slemt endda :) Jonas overnatter hos en kammerat.
Jeg har lige været igennem nogle småprojekter og har endelig fået hæftet ender og monteret! Nu ligger vesten her på Amio :) Det er lidt svært at vise alt hvad jeg strikker for tiden, for der er jo ikke længe til jul :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...