onsdag den 9. januar 2013

Man kan da godt prøve at ændre noget...

Og jeg har bestemt mig for, at udelukke brød, ris, kartofler og pasta fra min kost! I hvert fald som et forsøg i en periode :) Det går faktisk forbavsende let! Min super gode idé skal selvfølgelig ikke gå ud over min familie, så der skal tænkes lidt ekstra over aftensmaden, men det er ikke helt vildt svært. Er der nogle der vil dele erfaringer med mig? :)

9 kommentarer:

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Jeg elsker brød Mette og for mig følger der smør og ost med . Nu har jeg droppet meget af brødet og dermed også det ost og smør der følger med og vægten siger minus 2,3 kg den første uge og jeg har det bare SÅ meget bedre :).

Mette Thrysøe sagde ...

Åh ja, smør og ost :) Men det er vel en vane som kan undværes... suk! Flot med minus på vægten så hurtigt! :)

Sannes Fruerstue sagde ...

Jeg har tænkt på at gøre det samme :-) Så tjekker lige ud hvad du får af gode råd :-)

Pia J. sagde ...

Jeg følger også med i dine idéer, for jeg synes det er super svært at udelukke brød, ris og pasta (det smager jo godt, he he) - foreløbig nøjes jeg med at riste mit rugbrød til frokost, ved ikke om det hjælper på noget, men det bilder jeg mig ind ogdet smager jo godt - og så undlader jeg smør osv. Der må ske noget - snarest ;)

Camilla sagde ...

Jeg har en kollega der er sluppet af med jævnlig hovedpine, ved at udelukke omtalte fødevarer. Hun bruge kogt blomkål som tilbehør i stedet for kartofler.
Har faktisk overvejet at prøve det. For lidt hovedpine døjer men vel altid med.
Knus

Dorthe sagde ...

At udelukke brød, kartofler, ris og pasta er lige præcis noget af det, som "Flad Mave"-diætisterne taler om. Tjek deres bøger for godt - og lidt anderledes opskrifter. De har også en netshop, som (udover at sælge deres ting) også har opskrifter.

Og så taler De danske Vægtkonsulenter om det samme. Deres hjemmeside giver også tips og opskrifter. Selvfølgelig udover deres bøger.

Jeg har levet uden i 1 1/2 år nu - og har derudover også skåret sukker og vin fra... Det meste af tiden ;-)....har tabt 18 kg...

Familien spiser det samme som mig. (De holder sig nu ikke fra vin og slik ;-)). En sjælden gang imellem laver jeg kartofler og ris til middagen - jeg har drenge i voksealderen, men i det store og hele, så laver jeg det samme tilmos alle. Altid mindst 2 grøntsags"ting", og gerne noget børne- og voksenvenligt, så der er noget for alle "smage".

Held og lykke med projektet! ( og undskyld det blev lidt langt...)

Britta Storm sagde ...

Jeg har også droppet en masse kulhydrater. Må dog indrømme at brødet er svært. Men i følge "de kloge" er det nu også vigtigst at vi dropper det hvide brød. Så jeg spiser altså stadig (hjemmebagte) grovboller med ost!
Og jeg har smidt 1,8 kg på en uge :-)

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Der er alternativer til ris, bulgur osv. Lavede en salat af blendet blomkål, som faktisk gjorde det ud for de ting. Og det smagte skønt. Inspirationen fandt jeg i raw food kogebøgerne. Der er utrolig mange gode og enkle, velsmagende opskrifter i.
Jeg lånte en hel stak på biblioteket for at se hvad det egentlig var. Jeg er overhovedet ikke på raw food, overhovedet, men der er mange gode opskrifter i. F.eks humus lavet på solsikkekerner istedet for kikærter, smager skønt og kan hurtigt lige laves :)

obat wasir herbal sagde ...

Matur Suwun pisan booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung kula badhe sebar kabar obat kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo. Monggo dipun tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. Matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara menghilangkan ambeien alami
cara mengobati ambeien paling ampuh
cara mengobati ambeien dengan alami
cara menyembuhkan ambeien berdarah
cara mengobati ambeien bagi orang hamil
cara cepat mengobati ambeien
cara menyembuhkan bengkak ambeien
cara menghilangkan benjolan ambeien
cara mengobati ambeien ibu hamil
bagaimana cara mengobati ambeien
cara menyembuhkan ambeien dengan cepat
cara mengobati penyakit ambeien tanpa operasi
cara mengobati ambeien parah
cara mengobati wasir pada ibu setelah melahirkan
cara menyembuhkan ambeien pada saat hamil
cara mengatasi wasir yang berdarah
cara mengobati ambeien atau wasir
cara mengatasi ambeien bagi ibu hamil
cara menghilangkan ambeien atau wasir
cara mengobati ambeyen bagi ibu menyusui
cara mengobati ambeien pada ibu hamil
cara mengobati ambeyen bengkak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...