fredag den 18. januar 2013

Når man bliver modtaget af en krybende teenage-hund...

 Jeg var lige en tur i Kvickly - efter en masse gode tilbud :) Og med det samme jeg låste døren op, lå Oskar helt fladt hen ad gulvet og logrede da en smule med halen for en ordens skyld. Åh nej, hvad har han nu lavet!? :) Og ganske rigtigt, han gik selv direkte ned i stuen, foran brændeovnen hvor hans bedste plads er, og der lå en af mine puder - med hul i :)

Det er ikke meget, og han har ikke hevet alt indholdet ud, som han plejer :) Det var jo lidt for sent at skælde ham ud, og han vidste udmærket godt at det ikke var så godt :) Nå, men hellere en sodapude end en sko - eller mit garn!! :)

 Og apropos garn... Så kom jeg til at købe lidt strømpegarn... Det var kun lidt... 4 ngl i Kvickly og 2 ngl i Netto. Klart billigst i Netto, men nu må jeg lige tjekke kvaliteten før jeg springer i Netto igen. Garnet virker en smule dødt, men det får en chance :)

Det var sværere at skjule min irritation i Kvickly! Der er jo total udsalg i dag, og bl.a. 40% på alt tøj! Fedt, tænkte jeg og tænkte straks på drengene, hvis arme og ben stikker underligt ud af bukser og bluser for tiden :) Men ak, det er endnu engang en fordel at have piger! EN ENESTE reol med en smule drengetøj var, hvad der var, at tilbyde - resten af børnetøjsafdelingen er jo pigetøj! Jeg så mange mødre med vognen toppet op med børnetøj, men jeg kom derfra med 1 par bukser... Øv...

4 kommentarer:

Laila Neumann sagde ...

For et stykke tid siden købte jeg garn i Netto. Råhvidt, det hed bare Uldgarn. - Strikkede en hue med knopper. Satte nøgle nr. 2 til ca. halvvejs oppe. Intet at se. Alt var fint. Da jeg så skyllede den op, da den var færdig, blev øverste halvdel nærmest brunlig. Det forsvandt ikke, da den var tør. Jeg er færdi med garn fra Netto.

mig & ipsen sagde ...

øv hvor ærgerligt :-/ ,,, ja. drengene ville sikkert. sætte pris på lidt mere maskulint tøj end flæsekjoler,,,, jeg var også i Kvicky idag, skulle købe kaffe på tilbud ,Ipsen drikkker blå cirkel , så godt der var minus 40 % på alt tøj og sko, opgav at kikke på noget ,for der var kundevogne overalt ,sikkert med pigetøj .........;-)

mig & ipsen sagde ...

hov ....glemte lige den lille bissehund , har. du prøvet at gi ham en aktivitetsbold med guffer i , eller en skyllet mælkekarton med et par guffer i, tape den til , bare læg den et tilfældigt sted , så kan han "stjæle" den :-)

obat wasir herbal sagde ...

Matur Suwun pisan booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung kula badhe sebar kabar obat kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo. Monggo dipun tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. Matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara menghilangkan ambeien alami
cara mengobati ambeien paling ampuh
cara mengobati ambeien dengan alami
cara menyembuhkan ambeien berdarah
cara mengobati ambeien bagi orang hamil
cara cepat mengobati ambeien
cara menyembuhkan bengkak ambeien
cara menghilangkan benjolan ambeien
cara mengobati ambeien ibu hamil
bagaimana cara mengobati ambeien
cara menyembuhkan ambeien dengan cepat
cara mengobati penyakit ambeien tanpa operasi
cara mengobati ambeien parah
cara mengobati wasir pada ibu setelah melahirkan
cara menyembuhkan ambeien pada saat hamil
cara mengatasi wasir yang berdarah
cara mengobati ambeien atau wasir
cara mengatasi ambeien bagi ibu hamil
cara menghilangkan ambeien atau wasir
cara mengobati ambeyen bagi ibu menyusui
cara mengobati ambeien pada ibu hamil
cara mengobati ambeyen bengkak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...