søndag den 7. juli 2013

Skøn og varm weekend...

 Weekenden har været dejlig lang og varm :) Lørdag holdt vi fødselsdag for Jonas som blev 14 år. 14!!! Vejret var helt fantastisk og vi havde inviteret familie og venner til en dejlig fest på terrassen. Og lillebror Kasper var i hopla :)

 Jeg diskede op med lækkerier på buffetbordet og Flemming stod bag grillen. Jonas havde ønsket sig to ting til menuen. Fastelavnsboller og frugtsalat! Så vi startede eftermiddagen med fastelavnsboller og frisk frugt :) Og desserten stod selvfølgelig på frugtsalat.

 Vejret var perfekt og stolene blev rykket rundt i takt med at solen flyttede sig :) Selvfølgelig står mændene (min far, min bror og Flemming) og sparker til hjulet på grillen :) eller hvad de nu laver... En mandeting :)

 Til sidst forsvandt solen, men festen sluttede ikke af den grund :) Jeg havde hængt tæpper på alle stole og vi tændte op i bålstedet på terrassen. Total hygge :)

 Vi havde lavet bål i haven og der røg et par poser skumfiduser og nogle ruller mariekiks :) De store drenge sad om bålet og snakkede og hyggede... Her Jonas og hans kammerat, som var på besøg.

 Resten af ungerne legede rundt omkring :) Her Kasper og mine niecer. Inde i huset holdt en lille flok piger til, de hyggede med "drinks" og tøsesnak - og vistnok noget Just Dance på Wii :)

 Da mine niecer havde plaget deres mor hele aftenen, fik de lov at overnatte hos os i nat :) Skønt med en lille bitte miniferie hos faster Mette :) Inden jeg kørte dem hjem i dag, tog vi en tur på stranden. Vi kørte til Hou, for Kasper synes at vores egen strand er lidt kedelig efterhånden. Stranden i Hou ligner vores strand fuldstændig, men pyt, vi kørte de 8 km til Hou :)

 Der var skønt i dag, men der er stadig rigtig mange brandmænd!

 Nogle steder var det en udfordring at nå ud til vandet :) Vi havde en hyggelig formiddag på stranden inden pigerne skulle hjem :) Tak til alle for en dejlig weekend!

Kasper gik i sine egne tanker og "vandede" blomster med sin vandpistol i dag, og pludselig så jeg dette på fliserne :) En mors hjerte smelter :)

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Kæft hvor hyggeligt. Det er sommer.

Jamie Harris sagde ...

Jeg tror, admin af denne hjemmeside virkelig arbejder hårdt for hans hjemmeside, som her hvert materiale er kvalitet baseret ting.

akrylplader | Lamineret Glas

obat wasir herbal sagde ...

Matur Suwun pisan booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung kula badhe sebar kabar obat kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo. Monggo dipun tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. Matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara menghilangkan ambeien alami
cara mengobati ambeien paling ampuh
cara mengobati ambeien dengan alami
cara menyembuhkan ambeien berdarah
cara mengobati ambeien bagi orang hamil
cara cepat mengobati ambeien
cara menyembuhkan bengkak ambeien
cara menghilangkan benjolan ambeien
cara mengobati ambeien ibu hamil
bagaimana cara mengobati ambeien
cara menyembuhkan ambeien dengan cepat
cara mengobati penyakit ambeien tanpa operasi
cara mengobati ambeien parah
cara mengobati wasir pada ibu setelah melahirkan
cara menyembuhkan ambeien pada saat hamil
cara mengatasi wasir yang berdarah
cara mengobati ambeien atau wasir
cara mengatasi ambeien bagi ibu hamil
cara menghilangkan ambeien atau wasir
cara mengobati ambeyen bagi ibu menyusui
cara mengobati ambeien pada ibu hamil
cara mengobati ambeyen bengkak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...