onsdag den 30. oktober 2013

En pose guld...

Jeg har købt knapper! Til meget billige penge! Søg på Billige knapper på facebook og der finder I dem :) Fantastisk! Nu skal jeg pakke ud og lege med mine nye anskaffelser :)

tirsdag den 29. oktober 2013

Til salg...

 I min oprydning er jeg stødt på et conewinder krydsnøgleapparat. Det er et Brother og der medfølger 2 spoler. Jeg har kun brugt det få gange. Jeg sælger det for 150 kr incl. porto.

Send mig en mail hvis du er køber til det :) info@fastermette.dk

SOLGT

mandag den 28. oktober 2013

Æblemuffinsvejr...

Hos Mette fandt jeg denne fantastiske opskrift på muffins med æble og kanel :) Jeg bagte dem i sidste uge også, men i weekenden fik jeg forærende to spande fyldt med dejlige æbler, så nu bager jeg igen! Og i dag er der jo ikke vejr til andet end at sidde inde og spise kage :)

Nordisk strik...

Altså, nu hvor den nye udgave af "Strik med nordisk tradition" snart er på trapperne, skal man så købe den hvis man har den gamle? Er der nyt i den nye? Eller måske skal man bare eje dem begge fordi man kan?

fredag den 25. oktober 2013

Langsom hundeluftning...

 Oskar og mig har lige været en tur i hundeskoven. Oskar trængte til at løbe sig træt og jeg trængte til at bevæge mig lidt.
Vi tog den meget korte rute på 1,8 km og det tog en time! :) Jeg går langsomt, og imens jeg går 10 skridt løber Oskar 110! Og imens jeg går der, så laver jeg de øvelser jeg har fået besked på. Så hvis nogen har set mig og tænkt, at det så mærkeligt ud, så er der en forklaring :) Og ja, jeg har helt sikkert set meget åndsvag ud! :)

 Vejret er fantastisk i dag, det er utroligt så mildt det er, trods datoen :)


Nu er vi hjemme. Oskar er gået kold i en stribe sol på gulvet og jeg har fået benet op! Skønt med lidt frisk luft :)
God weekend til jer alle!

Det svinder i restebunken...

Mit resteprojekt begynder at tage form. Og resterne svinder langsomt ind! Det ender med en pigecardigan og inden længe kan jeg begynde på ærmerne! Det bliver en ægte farveroulade :) I skal nok få mere at se når jeg når så langt :)

onsdag den 23. oktober 2013

Jeg har konkluderet, at jeg vist har garn nok...

 Generelt har jeg faktisk nok af alting! Nu er jeg i gang med at flytte i noget større - og jeg synes faktisk ikke, at jeg helt har plads nok! Min familie ryster stille på hovedet :) 

 Men jeg rydder altså op! Jeg har smidt væk, foræret og solgt - og jeg er ikke færdig endnu :)

Jeg har en del ufærdige projekter og dem skal der sorteres kraftigt i! Jeg kommer igennem det lige så stille. Jeg har været til kontrol med mit knæ og jeg skal være sygemeldt indtil den 1. dec. Jeg bevæger mig stille rundt, og det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en tid hos en fysioterapeut og der skal nok komme gang i mig igen :)
Så her hos mig er der lige nu rod, men uden krykker :)

søndag den 20. oktober 2013

Weekendarbejde...

 Så gik vi i gang! Jeg er stadig ikke så mobil, men jeg kan godt liste rundt og rydde lidt op i hjørnerne, så jeg har pakket sammen og er begyndt at flytte lidt. Jonas skal jo overtage mit rum, så han har været mere end villig til at hjælpe :)

 I dag flyttede vi bordet og så er det hjørne da tømt! Vi kan jo ikke bare rydde alt og flytte, for der er jo gang i en større rokade og vi har kun plads til at flytte lidt rundt ad gangen :)

 Min reol i systyen er tømt for stof og det er nu lagt på plads i min nye reol (som Flemmings gamle reol) :)

Jonas og Flemming har arbejdet hele dagen, og nu er alt som står her midt på gulvet også flyttet, mit bord er sat op og jeg kan nu flytte symaskiner osv. Langsomt skrider det fremad - lidt for langsomt, synes Jonas :)
Vores repos på 1. sal er fyldt til bristepunktet nu, for Flemmings kontor skal jo ind på Kaspers værelse. Men vi kan ikke tømme Kaspers værelse før der er plads på Jonas' værelse og det kan vi ikke flytte før systuen er tømt - som jeg ikke kan tømme fordi Flemmings ting stadig fylder godt i min nye systue :) Hold da op! Mon vi bliver færdige inden jul?!

torsdag den 17. oktober 2013

Garnblomster...

Jeg har samlet mine rester og garnblomster fra Kenneth sammen og nu har jeg kastet mig over et domino projekt :) Jeg er nemlig bedst til at starte på nye projekter, uden at gøre de gamle færdige :) Jeg kan overbevise mig selv hver gang, om at det er bedst at starte på nyt! Og hver gang siger jeg til mig selv: dette her skal jeg gøre færdigt! For når jeg begynder har jeg lyst til at gøre det færdigt... Vi får se :)
Nu har jeg sagt det højt, så måske kan det være guleroden til at færdiggøre projekter :)

Oprydningssalg...

Jeg er gået i gang med oprydningen fra en ende i mit totale kaos af en systue :) Det første jeg har fundet er en hele kasse med karteflor i en stor pærevælling! Der er ca. 900 gram uld af forskellige slags. Derudover er der silke og gaze - i store brugbare stykker - til at filte på, store stykker foer brugt til underlag, bobleplast og rester af bomuldsgaze.
Hele herligheden skal blive dit for 200 kr + porto. Send mig en mail hvis du har interesse - info@fastermette.dk

SOLGT

Morgen bageri amok...

 I aftes inden jeg gik i seng, rørte jeg en dej til koldthævede boller, som vi skulle have til morgenmad...

 Imens de var i ovnen, blev jeg grebet af et overskud, som ingen ende ville tage... :)

For imens bollerne var i ovnen, tænkte jeg: Det er da en skam at jeg ikke har mere at fylde i ovnen, nu hvor den er varm! Derfor skyndte jeg mig at lave en dej til chokolade muffins! Men ovnen var jo stadig varm! :)

 Derfor lavede jeg en blanding til en portion knækbrød :) Så efter muffins bagte jeg to plader knækbrød!

Så stoppede jeg også :)
Men egentlig er min dag i bageriet ikke slut endnu, for Jonas får to kammerater på besøg i aften og de har bestilt pulled pork og hjemmebagte burgerboller :) Kasper ønsker sig hindbærsnitter, så senere i dag springer jeg i køkkenet igen :)

onsdag den 16. oktober 2013

Det skal være skidt før det bliver godt...

 Og det er det så! :) Vi har påbegyndt en større rokade af husets rum. Alt startede med at Flemmings band er blevet opløst; øvelokale/kontor er derfor ledigt... Jonas og mig var hurtige til at få en idé :) Jeg flytter min systue ud i det meget større rum, Jonas flytter sit værelse ind i rummet hvor jeg har systue nu (så er han væk fra soveværelse og lillebror - og har eget indgang!), Kasper flytter fra sit lille værelse og ind i Jonas' store værelse, far flytter sine sørgelige rester af instrumenter og kontor ind på Kaspers værelse - og alle er glade :) Selv far er med på idéen!

 Der er bare lige en hage ved hele misæren. Hvor skal vi gøre af alting imens vi arbejder på sagen?! Der skal jo males og finjusteres nogle steder inden indflytning. Så rundt omkring i huset på ledige pladser og i hjørner, står der nu ting og sager. Jeg har flyttet ting ud i mit nye rum, men Flemming kan ikke flytte alting før der er plads på Kaspers værelse, som ikke kan flytte ud før der er plads på Jonas' værelse osv :)

Der står stadig diverse instrumenter i øvelokalet, som bliver hentet engang ved lejlighed. Guitarsamlingen er Flemmings - hver gang jeg køber garn eller stof, så får vi også en ny guitar i huset :) Næsten i hvert fald...
Men de vigtigste rum er ungernes værelser, så det er der energien bliver brugt først! Vi overlever nok lidt ventetid i rod og uorden. Mit knæ er alligevel ikke klar til en symaskinepedal endnu :)

mandag den 14. oktober 2013

Oprydning...

 Jeg ville lige rydde lidt op i en skuffe i dag, fordi jeg ikke kunne finde en dims jeg manglede. Det kan godt gribe om sig, og inden jeg fik set mig om havde jeg tømt hele skidtet! Hold nu op hvor kan der være meget i få skuffer! :)

 Et mega irriterende problem! Hvad er nøglerne til? De passer ikke til nogle af vores døre, postkasse, cykellåse og div?! Jeg kan ikke smide dem væk! Tænk hvis nu...

 Punge mangler jeg heller ikke. Nu ryger de altså i loppemarkedkassen!

 Der blev også et hjørne til gemalen at gennemgå! :)

 En stak gamle billeder :) Her er det Jonas og mig i bageriet engang for nogle år siden :)

Og skruer?! Hvorfor ligger de egentlig i mine køkkenskuffer!?! De er nu sorteret og lagt ud i værkstedet :)
Jeg er ikke helt færdig med at rydde op endnu, det må jeg blive i morgen! Men jeg har da helt lyst til at lade skufferne stå åbne og derefter invitere gæster, så alle kan se hvor pænt orden jeg har - så længe det varer :)

søndag den 13. oktober 2013

Efterårshøst...

Vejret er gråt og regnfuldt i dag. Troede lige, at jeg skulle på stille havetur og nyde det i dag. Det blev kun til en kort tur imellem bygerne, men jeg fik da høstet mine pralbønner :) Det eneste jeg bruger dem til, er til at pynte. De fine lilla bønner bliver gemt til næste år, hvor de bliver sået og får lov til at klatre op ad hegn og diverse egnede steder :)

Pebernødder på ét ben...

 Jonas og Kasper havde et eneste søndags-ønske: Pebernødder! :) Jeg er heldigvis blevet så mobil nu, at jeg sprang med på idéen og nu har vi bagt årets første pebernødder :) Drengene har rullet og trillet og jeg har haft en stol i baggrunden til indlagte hvil :)

 Nu dufter huset af, ja jul! :) Pebernødderne smager himmelsk!

Vi har pakket pebernødder i en dåse, som vi medbringer til eftermiddagskaffe hos drengenes farmor om lidt. Sammen med pebernødderne får hun en ramme med de sidste nye skolebilleder af drengene. Hun bliver så glad!
God søndag!

onsdag den 9. oktober 2013

Jeg sidder her stadig...

Nu på 2. uge sidder jeg stadig i sofaen med min ispose om knæet. Oskar holder mig ved selskab og venter på at jeg kan lege :) Jeg har fået strikket en del, set en masse skod fjernsyn og og læst en smule. På fredag ryger stingene og så bliver jeg forhåbentlig lidt mere mobil. Hævelsen har fortaget sig meget, men er stadig ikke væk. Jeg er gul og blå omkring knæet, men det forsvinder vel også :) Aldrig har jeg kedet mig så meget! Man kan faktisk godt blive træt af at sidde i sofaen og strikke hver dag - altså hele dagen! :)

lørdag den 5. oktober 2013

Øv...

Det er altså ikke første gang, at wiren pludselig slipper sit greb om pinden! Sekundlim kan ordne det, men det er totalt øv!

Lidt nytte kan man vel gøre...

Selvom jeg sidder her og flader ud, så kan jeg vel godt gøre lidt nytte! Derfor har Kasper og jeg fundet hans Lego kasser frem og nu er den store sortering i gang! De har længe trængt til en oprydning, for der havner altid noget som ikke hører til!
Om lidt vanker der varm kakao og film :)

Strikkefestival på Fanø - volume 4.....

Jeg ligger stadig her på sofaen, med mit strikketøj og benet oppe, og jeg har snart set alle tænkelige og utænkelige tv-programmer i fjernsynet :) Og så tænker jeg mig tilbage til dejlige Fanø...

 Udsigt fra færgen og ind over øen... Man kan se havnen i Esbjerg nærmest så langt øjet rækker. Man må sige, at det er dem på fastlandet der har den bedste udsigt :)

 Færgekø på vej hjem... Men vejret var smukt, så tiden gik med strikketøj og varm kakao!
 Vi sneglede os fremad og efter kun 2 timer var det vores tur til at køre ombord på færgen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...