søndag den 3. august 2014

Hjemvendt fra det regnfulde Italien...

 Vi har holdt vores sommerferie i det nordlige Italien de sidste 14 dage - i en blanding af sol, varme og regn :) Hele det nordlige Italien er ved at svømme væk i regn, og der er aldrig målt så mange mm regn i en juli måned før! Så har vi også prøvet det og vi har haft en fantastisk ferie :)

 Vi boede på en campingplads i byen Lignano, ca. 70 km nord for Venedig. Her boede vi en helt landsby af mobil homes. Vildt hyggelig sted - under kæmpe fyrretræer, fyldt med cikader og myg :)

 Og når det regner her, så pisker det ned! Længe og vedvarende! Så lidt for mange dage har vi tilbragt under tag, med kortspil og yatzy kampe :) Selvfølgelig rigtig hyggeligt, for det har jo været ferie, men vi havde hellere tilbragt timerne i poolen eller ved havet :)

 Gaderne i "byen" var belagt med fliser, som bestemt ikke var beregnet til løbehjul :)

 Og der var alt for varmt til lange bukser, men teenageren insisterede :)

 Nogle dage var rigtig varme, og så må man trække indendørs i skyggen :)

 Mad, mad, mad :) vi har levet af lækkert skinke, ost, spændende pasta, blæksprutter, pesto, pølse, godt brød og frisk frugt!
 Flemming fyldte år undervejs, så vi gik helt amok i en lækker delikatesse forretning og spiste luksus mad hjemme på terrassen :)

Mine drenge fuldt udrustet i turist outfit :) Klar til strandtur!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...