mandag den 1. september 2014

1760 km set fra bilen...

 Fra Hals i Nordjylland til Lignano i Norditalien er der 1760 km. Det var en lang, men dejlig tur i bil, især på vej derned :) (fordi det var lyst og jeg kunne strikke) :)

 Sydtyskland hvor solen virkelig begyndte at varme :)

 4 af drengene i vores rejseselskab :)

 De står og nyder udsigten her...

 Vi gjorde holdt og overnattede på et rigtigt Gasthaus lige nord for den Østrigske grænse. Krofatter vimsede rundt i lederhosen, der var kulørte lamper og en dejlig stemning. Det var så hyggeligt at vi sagtens kunne være blevet der hele ferien :) - og de havde nogle skønne, store, kolde øl :)

Og så havde vi 14 dejlige (og enkelte regnfulde) dage i Italien :)

 Og så går turen hjemad mod Danmark igen. Faktisk 2 dage før tiden, for nu havde vi fået nok af fugtige håndklæder og lukkede poolområder... Og turen går hjem igennem Østrig, heldigvis uden kø i vores side af vejen...

Østrig er så smuk og vi snakkede om at vi måske en anden gang kunne holde ferien her :)

 Vi kørte her sidst på eftermiddagen og vejret skiftede dramatisk hurtigt hele tiden. Vi kørte i både regn, tåge og sol fra blå himmel. En speciel oplevelse :)

Østrig som vi kender det fra fjernsynet :) Grønne bjergsider med geder, køer med ko-klokker, huse med blomster i altankasser foran alle vinduer og mon ikke Heidi bor i et af husene :)
Illusionen brast dog lidt, for næsten alle tagene er plastret til med solceller! 

 Opad og nedad og opad og nedad...

 Og så blev det nat og vi bevægede os op igennem Tyskland. Uden den store trafik og helt uden bilkøer! Og vi jublede og holdt en lille fest da vi "kun" havde 1000 km hjem... :) (og nu var det mørkt og jeg kunne ikke strikke mere)

Kl. 7 om morgenen nåede vi grænsen og vi fyldte de sidste ledige hjørner i bilen med dåsecola, øl og slik.
Kasper havde for længst overgivet sig. Jeg overtog rattet og fik os hjem ad velkendte veje :) Hold nu op hvor var vi trætte :)

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er så skønt, når man når grænsen og er sikkert hjemme i Danmark igen.

Sjovt som vejret har været underligt fordelt denne sommer.

Libiya jhon sagde ...

Excellent put up, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!|What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & assist different users like its aided me. Great job.....Cccam Server

Randi B. Jensen sagde ...

Dejlige billeder fra jeres lange køretur :)
Jeg har tilbragt en uge i Østrig og en uge ved Gardasøen denne sommer - ikke i sammenhæng, så vi har kørt turen to gange og for første gang nogensinde, lykkedes det mig at hækle på turen til Gardasøen, (jeg plejer at blive køresyg, hvis jeg ikke følger trafikken)det var rigtig dejligt at kunne bruge tiden på det.
Hvis I ikke har holdt ferie i Østrig, ja så kan jeg kun anbefale det - det har vi gjort i rigtig mange år, vejret kan være vekslende, men vi har kun en gang i 25 år haft en hel uge med regn dernede. Befolkningen er utrolig venlig, der er hyggeligt og et utrolig flot landskab og masser at se og opleve. Vi er mest glade for området omkring Zell am See, men er også blevet meget fascineret af området sydvest for Innsbruck.

Hygge-Strik sagde ...

Dejlig ferie i har haft. Vi har selv holdt ferie i Østrig og det er et smukt land og nogle dejlige mennesker...... Så I forresten nogen af de lilla køer? du ved dem med chokoladen :-)))

Mette Thrysøe sagde ...

Det kunne da godt være at vi skulle gøre alvor af at vælge Østrig næste gang!
Nej, vi så ingen lilla køer, men vi kiggede efter dem! ;)
Randi - dine anbefalede steder er hermed noteret :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...