torsdag den 26. juni 2014

onsdag den 25. juni 2014

Dagens loppe...


Her i Hals er onsdagsmarkederne startet. Det berømte og berygtede marked, som fylder hele Midtergade, Torvet og nu også det meste af Havnegade, hver onsdag, hele sommeren :) Berømt fordi der er masser af stande med gode ting og sager, pølser og popcorn, hygge og masser af turister. Berygtet fordi det fylder hele byen en hel dag, hver eneste uge, hele sommeren, total trafikkaos, og så måtte det jo ske, at et barn blev påkørt af en bil sidste onsdag på vej til skole. Heldigvis ikke alvorligt, men det var lige som det der skulle til, før der forhåbentligt bliver gjort noget ved trafikken nu :)
Men vi må ikke klage :) Det er rigtig skønt at bo i en by, som gæster fra nær og fjern ynder at besøge igen og igen :) Og markedet kunne vi jo slet ikke undvære! I dag fandt jeg dette skønne egern! Manden som solgte mig det, til en god pris :) blev helt rørt over min iver efter hans egern. Han tror bestemt at jeg vil hænge det op på den bedste plads i huset :) Om lidt flår jeg det ud af rammen og syr en pude af det :)

Nu sidder jeg her :) men friske kirsebær fra grønthandleren nede på markedet :) med hækletøj og kaffe i glasset. Der er stegende hedt i dag, og ude over vandet kan jeg høre, at det tordner! Lad os håbe, at det bliver derude :)

tirsdag den 24. juni 2014

Sokker #06...Par nr. 6 er endelig røget af pindene. Det går simpelthen for langsomt med at få bugt med det strømpegarnslager! Jeg har vist for mange ting i gang :)
Hvis mit lager skal bruges i år - som planlagt - så kommer hele efteråret til at gå med at strikke strømper. Men det bliver de nye ejermænd sikkert ikke kede af :)

mandag den 23. juni 2014

Højkant...

 Mange rigtig flotte boder med kunsthåndværk, var der præsenteret på udstillingen i Skals i weekenden, men den der fangede mit øje mest, var den total fede og farvestrålende bod fra Højkant! :) De strikkede flag her var bare så fede!  :)

 Man kunne få helt lyst til at blive svensker, for farver var bare så fine! :)

 Der var bogstaver til at samle på en ranke og de kostede faktisk ikke ret meget. Nu har jeg jo så fortrudt at jeg ikke købte nogle af bogstaverne, eller de små flag! Jeg må se hvor de kan fåes :)
Højkant findes på facebook, og man skal have god tid, for der er så mange spændende ting at se og læse! Ellers hedder det hojkant.dk...


Cover mobil og tablets i sjove mønstre :)
Læg mærke til at jeg ikke automatisk siger Ipad og Iphone cover, for det er nemlig ikke en selvfølge at man bruger dette mærke! Her på min matrikel er vi f.eks. fuldstændig "æblefri"! :)
Tag et kig indenfor hos Højkant, det er en fryd for øjet :)

lørdag den 21. juni 2014

Turen går til...

 I dag har Fru Foldager og jeg været på en dejlig mission :) Vi har besøgt Skals, hvor vi mødte hinanden for 19 år siden! Vi startede faktisk turen i Viborg, hvor vi spiste brunch og rippede op i gamle dage :) Ja, der er jo ikke sket meget på de 19 år! (host host...)

 Johannes V. Jensen skrev i 1925 "Hvor smiler fager den danske kyst". 6. vers begynder med "Hvad hånden former er åndens spor". Denne sten står i højskolens have...

 Markedet i haven indeholdt fantastisk kunsthåndværk!

 Ellers var der udstillinger af de fantastiske håndarbejder, som er fremstillet i årets løb på højskolen...


 Bare en håndvask midt på gangen - naturligvis prydet med friske blomster fra haven :)


 Der findes også broderi kurser for børn. Er de ikke skønne?! :)

Et håndsyet maskingevær som gardin! Det er nye tider på højskolen og var bestemt ikke sket da vi gik der :)


En fantastisk dejlig dag, med mange dejlige gensyn, dejlig kage og dejligt vejr :) Vi vender frygtelig tilbage!
Flere billeder følger en af dagene...

onsdag den 18. juni 2014

Mine fødder har fået en farve!!

Jeg plejer aldrig at blive solbrændt! :) Min hud mangler vist bare generelt pigment og jeg har døjet med solen hele mit liv. Når vi har haft en lang solrig sommer, kan man i hvert fald ikke se det på mig - udover resterne af sommerens soleksem og vabler :)
Hurra! mine fødder har fået en farve i år :)

Åben have...

 I går aftes var Tina og jeg til et Åben Have arrangement i Aalborg. Og hold nu op, sikke en fantastisk oplevelse! Vi besøgte nemlig Eges Have i Frydendal. Jeg var helt målløs og mit hoved blev hurtigt fyldt op med idéer :)
Og nu skal vi i haven! :)

Festival...

 På Hals Skole er der fredag sommerfestival. Det betyder at hele indskolingen står for et arrangement, hvor der er musik, forskellige lege, en masse boder med salg af forskellige ting, hvor overskuddet går i klassekasserne. Vi har jo en sund skole uden sukker, men i dagens anledning, har børnene fået lov til at bage kage som de kan sælge. Is, sodavand og slik er bandlyst, men boller og pølsehorn og masser af grøntsagsstave er også festligt :)
Kaspers klasse skal have en fiskebod, hvor man for 3 kr. kan fiske en hjemmelavet gave op :) Mine bud blev hurtigt overstået her i formiddag :) Til pigerne: en kvast af kaninpels, en nøglering med træperler, og til drengene: en ærtepose og et læderarmbånd med trykknapper..

Pakkerne er klar til afgang og jeg glæder mig til at besøge festivalen på fredag :)

lørdag den 14. juni 2014

Omsværmet...


 Kasper har været på trampolinen, og har her i den sidste aftensol, fanget tusindvis af små fluelignende dyr :) Hvad tiden ikke kan gå med, når man er en dreng på 10 :)
 Han har fyldt nettet med dyr, tømt det, og er startet forfra... Det må være de samme fluer som falder ned og drukner i vores hvidvin ovre på terrassen :)

 Og Oskar hopper rundt og forsøger at være med :)

Og så lige dagens loppefund! En stort stykke bomuldsstof (kantet som en dug), i helt perfekt stand, til kun 20 kr.!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...