tirsdag den 30. december 2014

Årets sidste masker...

Det blev lige til endnu to par vanter fra restekurven. Årets sidste projekt på pindene :)
Rigtig godt nytår til alle!

Kasper på bambi jagt...

 Vi bor op ad en ubebygget grund med høje træer og et lille skovstykke bagved. Her har hele efteråret og vinteren boet en lille flok rådyr. Godt, at vi har haven hegnet inde, for ellers æder de alle de nye skud på mine træer og buske - og pga indhegningen kan Oskar ikke jagte de søde bambier :)
I dag kom dyrene helt op til vores have, lige bag hækken. Kasper tog kameraet på nakken og listede efter dem. Det blev der nogle ret gode billeder ud af :)

Find bambien :) Der var 4 dyr i dag...
mandag den 29. december 2014

Den bedste gave...

Oskar sammen med sin allerbedste julegave ;) Jeg sidder her i sofaen og prøver på at strikke, men hele tiden bliver jeg forstyrret af Oskar og grisen som gerne vil lege :)

fredag den 26. december 2014

Julestrik...

 Det blev også til en trøje til min far i julegave. Den er strikket i 1 tråd uld/bomuld og 1 tråd alpaca fra Garnudsalg.dk. Mønstret er dobbelt perlestrik og raglan med en snoning. Ved faktisk slet ikke endnu om den passede ham :)

Juledagsafslapningsrestestrik... Præcis 27 gram Kauni er gået til vanterne. Jeg har stadig Kauni på lager, så mon ikke bare at der skal slås masker op igen i aften. Jeg strikker ikke efter nogen opskrift, men bare sådan ud i det blå. 40 m på p 3. Tommelfingerkile på 9 m. Indtagning på hver 2. omgang i toppen. Bom! Glædelig jul til jer alle :)

fredag den 19. december 2014

10 nisseliv...

I lang tid har stoffet til nisserne her ligget og ventet på at komme igennem maskinen, men jeg har ikke fået taget mig sammen. Det gjorde jeg i dag. 10 nisser kom til verden, hellere sent end efter jul :) Jeg har brugt Hannes DIY...

tirsdag den 16. december 2014

Sokker #13...

Endnu et par ryger hurtigt igennem systemet i disse dage. Det er jo lige om lidt, at de skal ligge under træet, hos en ny ejermand som godt kan bruge lidt ekstra varme om tæerne på sit arbejde... Så har jeg vist ikke sagt for meget :) De er strikket på pind 4 i dobbelt strømpegarn.

onsdag den 10. december 2014

Endnu en julegave...

Endnu en julegave er røget af pindene. Denne gang en poncho i det blødeste bomuld/uld + alpaca fra Garnudsalg. Opskriften har Lene Holme Samsøe leveret i bogen Mere feminin strik - et skønt og nemt projekt at sidde med for fjerneren :)

søndag den 7. december 2014

Søndagsstrik...

 Min søndag eftermiddag - som ellers indeholder regnvejr - foregår her foran computeren, hvor jeg indhenter de seneste afsnit af Den store Strikkedyst, som bliver sendt på TVsyd.

Dysten bliver afgjort i næste uge, hvor finalen skal afholdes. Dommerne er Christel Seyfarth og Vithard Villumsen, 2 seje strikkere! Deltagerne har været grueligt meget igennem og det bliver spændende hvem der løber med titlen som Syd- og Sønderjyllands bedste amatørstrikker :)
I skulle kaste jer over alle afsnittene, hvis I ikke har fået dem set!

fredag den 5. december 2014

Nu skal jeg aktivere mig selv...

Min aktiveringsperiode på jobcentret er forbi. Jeg er nu blevet "aktiveret" i 7 uger... Det har desværre ikke ført til noget arbejde. Men nu skal jeg så hjem at gå igen og skal så aktivere mig selv. I eftermiddags fik jeg så mig selv i gang med at montere disse bukser, som jeg strikkede for længe siden :) Blød alpaca i str. 1 år, garn fra lager... Jeg har ikke brugt opskrift, men bare strikket. Mon ikke jeg får aktiveret mig selv til lidt flere projekter inden jul :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...