søndag den 31. januar 2016

Karklud uden plastic...

Jeg er blevet spurgt, om ikke jeg vil lave en opskrift på en karklud, som kan strikkes til brug i Børnehaven Guldklumpen i Guldbæk. De vil helst undgå engangskludene, som jo indeholder micro plast som ikke er super godt for hverken os selv eller vores miljø! Her får I også opskriften - jeg selv er hoppet med på trenden, har smidt engangskludene ud og strikker nu selv mine karklude :)8 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg er også hoppet med (godt nok før det blev en trend), og det er skønt at få brugt sine rester. Dejligt, at en daginstitution er med på den også.

Randi B. Jensen sagde ...

Det er da en god ide Børnehaven har fået - jeg har strikket karklude de sidste 4 år og strikker også vaskeklude, hvilket jeg faktisk mener at huske, jeg fik ideen til på din blog :)
Der var noget med at dine drenge sorterede efter kvaliteten af garnet :)
Mine vaskeklude er det mønster, du viser her - mine karklude strikker jeg i patent, - jeg har også prøvet et par forskellige hæklemønstrer, men jeg synes, de patentstrikkede er nemmest at vride.

restu ibu dan ayah sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Strikkeheksen sagde ...

Sådan - hvor er det godt, for det plastik blokerer snart havene- øv. Fin lille klud - tror jeg må ha et par stykker ☺ altså strikke dem, mener jeg ☺

Strikkeheksen sagde ...

Sådan - hvor er det godt, for det plastik blokerer snart havene- øv. Fin lille klud - tror jeg må ha et par stykker ☺ altså strikke dem, mener jeg ☺

Gitte sagde ...

Glimrende idé. Det er en bølge vi alle burde gå med på. Tanken om plastic der kommer ud alle steder er ikke behagelig, og vi burde alle smide engangskludene ud til at starte med!

Jeg tjekkede hos Matas sidst jeg købte en scrup maske. De er holdt op med at bruge plastic i deres produkter.

Birgitte sagde ...

Det var en god ide! De hjemmestrikkede kjøkkenklutene er også veldig god i bruk :)

restu ibu dan ayah sagde ...

obat herpes
obat penyakit herpes
cara mengobati herpes
cara menyembuhkan herpes
cara mengatasi herpes
pengobatan herpes
salep herpes
obat herpes genital
obat herpes simplex
obat herpes zoster
obat herpes ampuh
obat herpes manjur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...