søndag den 31. juli 2016

På toppen af Danmark...

 I går lørdag var jeg en tur til det aller nordligste punkt i Danmark. Jeg var i Skagen og på Grenen sammen med en gruppe syriske flygtninge, som bor i vores lille by :)
Jeg er en del af en gruppe frivillige, som er kontakt familier for disse flygtninge. Vi tager på ture og laver forskellige arrangementer sammen med dem. Det, at lære dansk, er nogle gange nemmere på denne måde... I går gik turen til Skagen :)

 Blå blå himmel :) Nej nej, griner Betty, grenen vælter hvis I sætter jer på den - og det gjorde den :)

 Og så var der frokost i det grønne. Den bestod af syriske retter, der var forskellige salater, fladbrød, pandekager og indbagte lækkerier! Mega lækkert! :)

 En af salaterne blev blandet på stedet. Der var bulgur, persille, masser af hvidløg, mynte, koriander, tomat, pinjekerner og sikkert en masse andre ting jeg ikke kan huske... Og masser af olie! :)
 Og så skulle vi selvfølgelig en tur omkring havnen :)


 På vejen hjem kørte vi igennem Voerså, og her var der rygepause :) Vi blev hurtigt enige om, at her skulle turen gå til næste gang :)3 kommentarer:

Eva sagde ...

Hvor er det fedt at se.Stor respekt til jer.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Hvor er det bare en god ide. Det er da integration, så det vil noget. Og perfekt måde at lære sprog på. Voerså er også altid et besøg værd. Der er så hyggeligt nede ved åen .

blog sagde ...

Spil gratis online casino på vogueplay i dag

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...